GANODERMA, a legsokoldalúbb gyógygombánk

Rengeteg kutatás igazolta már, hogy a ganoderma gomba az egyik legsokoldalúbb, legtöbb jótékony hatással bíró gyógygombánk. De ez a sokoldalúság nem csak abban nyilvánul meg, hogy sok probléma esetében lehet segítségünkre, hanem ezt a gombát lehet legtöbbféleképpen feldolgozni, a legkülönbözőbb formában egészségünk szolgálatába állítani.

Mi minden készülhet a ganodermából?

  • Őrlemény formájában fogyasztjuk leginkább. Ételekbe belekeverve vagy akár vízbe téve is fogyasztható. Az őrleményből leginkább vizes kivonatot, azaz teát készítünk, hisz a benne lévő hatóanyagok így tudnak leginkább kioldódni.
  • Gyógygombás teakeverékekben több féle gyiógygomba is megtalálható. Ilyen teakeverékek például a Zöld varázs, az Immunerő, az Életerő vagy az Egyensúly teakeverék. 
  • Filteres tea formájában is kapható. Nem csak őrleményből készíthetünk teát, hisz előre csomagolt filteres formában is kapható, shiiteke gombával kombinálva, így az elkészítése bárhol megoldható.
  • vé formájában sokunk nagy kedvence, hisz ezáltal azok is tudnak reggel éhgyomorra kávézni, akik esetleg a hagyományos kávé gyomorsav növelő hatása miatt eddig ezt nem tudták megtenni.
  • Csoki formájában is imádni való, jelenleg már 4 féle (málnás, kávés, kókuszos és kurkumás) ízben is kapható A csokikban természetesen csak egészségbarát alapanyagok találhatók, bio kivitelben.
  • Kozmetikumok is készülnek belőle, így különböző krémek, samponok, fogkrémek formájában is részesei lehetnek mindennapjainknak.

A Fülöpjakabon termesztett bio ganodermából természetesen csak BIO minősített termékek készülnek. Mindegyik a Biokontroll Hungária Kft. által minősített bio termék!

VÁSÁROLJ fülöpjakabi BIOGOMBA termékeket KUPONNAL OLCSÓBBAN a Gombakirálynál:

1. BIOGOMBA kupon: vásárolj fülöpjakabi biogomba termékeket (egy féle is lehet) legalább 15.000 Ft értékben és mi 500Ft árkedvezményt biztosítunk vásárlásod végösszegéből. Kupon kód: biogomba500

2.BIOKOZMETIKUM kupon: vásárolj legalább 15.000 Ft értékben Dr. Ganolife biokozmetikumot és mi azonnali 500Ft árkedvezményt biztosítunk vásárlásod végösszegéből. Kupon kód: biokozmetikum500

3. KÁVÉ kupon: vásárolj legalább 15.000 Ft értékben ganodermás kávét és azonnali 500Ft árkedvezményt biztosítunk a vásárlásod végösszegéből. Kupon kód: biokave500