Zöld Hétfő Napok – minden hónap első hétfője

 

2019-ban is Zöld Hétfő Napok a Gombakirálynál!
A Zöld Hétfő alapítói azt szeretnék, hogy az emberek havonta legalább egyszer az interneten vásároljanak ahelyett, hogy beülnek az autóikba és órákon át szennyezik a környezetüket. Szeretnénk megértetni az emberekkel, hogy a webáruházban történő online vásárlás sokkal környezet barátabb, mint elautózni egy bevásárlóközpontba. Ráadásul még sokkal olcsóbb is!
 
Hogy tudja érvényesíteni az ingyenes szállítását?
Zöld Hétfő Napokon KUPON kód megadásával tudja érvényesíteni az INGYEN szállítást. Az INGYEN szállítás CSAK a weboldalunkon keresztül leadott megrendelésekre érvényes kizárólag minden hónap első hétfőjén, a Zöld Hétfő Napokon az alábbi KUPON KÓD megadásával: zoldhetfo19
 
 
FIGYELEM! Az ingyen szállítás brutto 5.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető. Ezen kívül más kupon kóddal együtt nem váltható be a zöld hétfős kuponunk, valamint akciós termékek vásárlása esetén sem érvényesíthető az ingyen szállítás.
 
 
Szmog a városokban
Szeretnénk megértetni az emberekkel, hogy a webáruházban történő online vásárlás sokkal környezet barátabb, mint elautózni egy bevásárlóközpontba. Ráadásul még olcsóbb is. Így évente több ezer tonnával kevesebb CO, CO2 és korom jutna a levegőbe. Legfontosabb célunk, hogy ezt a lehetőséget minél többen megismerjék, hiszen ezzel nagyon sokat tehetünk a környezetünkért, ráadásul a magas üzemanyagárak miatt ez sokkal gazdaságosabb is. A Kutatócentrum felmérése szerint a megkérdezettek a következő előnyöket említették az online vásárlás mellett:
  • gyorsabb és egyszerűbb, mint személyesen megvenni
  • olcsóbbak a termékek
  • a munkahelyemről tudom intézni a bevásárlást
  • kényelmes
  • nem kell sorban állni
  • nem vagyok nyitvatartási időhöz kötve
  • nem kell cipekedni
  • egyszerűen és gyorsan összehasonlíthatóak az árak.
 
Vásároljon online és ezzel is óvja környezetét! Nincs más dolga, mint hogy átnézze honlapunkat és válogasson kedvére kínálatunkból! Futárunk 1-2 munkanapon belül viszi Önnek a kiválasztott termékekkel teli csomagját! Társáruházunkban, a Vitaldepo Webáruházban is INGYEN szállítással vásárolhat ma vitaminokat, gyógynövényes termékeket, egészséges ajándékcsomagokat, nézze meg kínálatunkat. Amennyiben mindkét webshopból szeretne rendelni, hívja ügyfélszolgálatunkat (+36-70-3222-746) és jelezze kérését, egy csomagban küldjük Önnek a kiválasztott termékeket.
 
Kellemes vásárlást kívánunk!

 

Kosár

  • Nincs termék a kosárban