Biogombás teakeverékek Fülöpjakabról!

Gyöngyösi Sándor fülöpjakabi biogazda  az utóbbi időszakban több féle különleges teakeverékkel is meglepte a gyógygombák kedvelőit. Ezek a teák a kellemes ízük mellett különleges, BIO körülmények között termesztett alkotóelemeikkel is kiemelkednek gyógyteáink közül. Közös tulajdonságuk, hogy mindegyikben valamilyen Fülöpjakabon termett gyógygomba található, néhány hazai gyógynövénnyel kiegészítve. Nézzük sorban milyen teáik vannak és ezek fogyasztása kiknek javasolható.

A Dr Ganolife IMMUNERŐ tea bio ganoderma és shiitake gomba mellett bio zöld teát is tartalmaz, melyek hozzájárulnak immunrendszerünk tökéletes működéséhez. Ez a két gomba a benne lévő hatóanyagoknak köszönhetően igazoltan támogatja az immunrendszerünk működését. Egy 100g-os teakeverék 50g biogomba tartalommal rendelkezik, így nagyon gazdaságos kiszerelés, hisz az ára 2x20g Bio ganoderma őrlemény áránál jóval kedvezőbb. A benne lévő ganodermát és a  shiitake gombát már régóta ismeri és használja az emberiség, az utóbbi években tudományos vizsgálatok tömege igazolta számtalan jótékony hatását, így például jótékony hatást fejt ki az emésztésre, támogatja a méregtelenítést, és az immunrendszerünk normál működését!
 
A Dr Ganolife ÉLETERŐ tea Dinya professzor úr különleges receptúrája alapján készült, mely a ganoderma és a shiitake gomba mellett zöld teát, kurkumát és levendulát is tartalmaz.  Sokszor van olyan helyzet az életünkben, mikor egy kis plusz életerőre van szükségünk, ilyen lehet egy súlyosabb betegségből történő lábadozás, vagy egy krónikus betegség, hosszadalmas terápia, mely felemészti energiáinkat. Napi egy-két adag tea fogyasztása a benne lévő hatóanyagoknak köszönhetően hozzájárulhat életminőségünk javulásához és ezáltal életerőnk visszanyeréséhez. A tea elkészítési útmutatóját itt nézhetitek meg: https://www.youtube.com/watch?v=JMnzDeUtbTI
 
A Dr Ganolife SÜNI teakeverék Dr Csomai Zita orvos-természetgyógyász bevált recetúrája alapján készült ganoderma gomba és süngomba felhasználásával, melyek segítik az emésztést, valamint támogatják az idegrendszer működését. A 60g gomba mellett helyet kapott benne egy kis csipkebogyó, citromfű és koriander is. Ezt a keveréket a doktornő sikeresen használja nehézfémek kivezetésére is. Csomai doktornő tapasztalatairól ezen videóban mesél: https://www.youtube.com/watch?v=2dhqEY-NBHk
 
A Dr Ganolife ZÖLD VARÁZS teakeverék cukorbetegeknek javasolt élelmiszer a diétájuk kiegészítésére. A gyapjas tintagombának, és a zöld teának is jótékony hatása lehet az anyagcserére, valamint a szervezet szénhidrát háztartására. Ebben a keverékben 30g Bio gyapjas tintagomba és 70g bio zöld tea található. Napi egy-két adag tea fogyasztását javasoljuk a cukorbetegek diétájának kiegészítésére, az anyagcsere folyamatok támogatására.
 
A Dr Ganolife EGYENSÚLY teakeverék szintén Dr Csomai Zita recetúrája alapján készült Fülöpjakabon szervezetünk egyensúlyának támogatására. Ebben a teakeverékben bio süngomba és bio gyapjas tintagomba őrlemény található korianderrel, gyömbér porral és citromhéj porral kiegészítve. A teakeverék fogyasztása hozzájárulhat a szervezetünkben zajló anyagcserefolyamotok normalizálásához, de emellett a lelki békénket is támogatja.
 
A legáltalánosabban használt és leginkább közkedvelt Ganoderma teát a Bio ganoderma őrleményből készíthetjük el. Gyöngyösi Sándor ezt mutatja be videójában: https://www.youtube.com/watch?v=XlIGhtowfAc
 
 
A különleges teakeverékek mellett továbbra ia kaphatók a már jól ismert filteres gyógygombás teák
 
A Dr Ganolife ganodermás tea Gyöngyösi Sándor bio ganoderma gombáját tartalmazza kis shiitake gombával, bio citromfűvel és bio citrombazsalikommal megspékelve, melyek egyedi, nagyon kellemes ízt ad ennek a teának. Ez a legáltalánosabban használható tea értisztításra, méregtelenítés támogatására, immunrendszerünk erősítésére.
 
A Dr Ganolife Nyugodt percekért teakeverék  süngombát és levendulát is tartalmaz, melyek szintén 100%-ban ellenőrzött ökológiai gazdaságból származnak! A süngomba és a levendula az idegrendszerünkre van közismerten jótékony hatással. A stressz kortól és nemtől független bármikor jelentkezhet, ami meghatározza mindennapi tevékenységünket , és annak eredményét is. Ez a népi gyógyászatból jól ismert növényekből álló teakeverék nyugodt perceket hozhat mindennapjainkba.
 

Reméljük mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb gyógygombás teakeveréket, melynek fogyasztása jótékony hatással lehet egészségére! 

 

Dr Dóda Ildikó, Gyöngyösi Sándor, Dr Csomai Zita