Kuponok

Gombakirály Kuponok – gyógygomba termékek még kedvezőbb áron!

Szeretnénk a vásárlóinknak kedveskedni néhány speciális ajánlattal. Nincs más dolgod, mint rendszeresen átnézni kuponos ajánlatainkat és közülük kiválasztani a Neked leginkább megfelelő ajánlatot. Miután kiválasztottad a megvásárolni kívánt termékeket, írjd be a kupon kód mezőbe a megfelelő kupon kódját és a kedvezmény azonnal érvényesítésre is kerül. A kuponok készpénzre nem válthatók.

 

1. BIOGOMBA kupon: vásárolj teljes áru fülöpjakabi biogomba termékeket (egy féle is lehet) legalább 10.000 Ft értékben és mi 500Ft árkedvezményt biztosítunk vásárlásod végösszegéből.
Kupon kód: biogomba500
2. BIOKOZMETIKUM kupon: vásárolj legalább 10.000 Ft értékben teljes áru Dr. Ganolife biokozmetikumot és mi azonnali 500Ft árkedvezményt biztosítunk vásárlásod végösszegéből.
Kupon kód: biokozmetikum500
3. KÁVÉ kupon: vásárolj legalább 10.000 Ft értékben teljes áru ganodermás kávét és azonnali 500Ft árkedvezményt biztosítunk a vásárlásod végösszegéből.
Kupon kód: biokave500
4. ZÖLD HÉTFŐ kupon: kizárólag minden hónap első hétfőjén váltható be, brutto 5.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállításra. További általános szabályok a kupon beváltásával kapcsolatban ld. lentebb.
Kupon kód: zoldhetfo2022
5. HERBALVET kupon: vásárolj legalább 10.000 Ft értékben HerbalVet kisállatoknak kifejlesztett gyógygomba kivonatot és mi azonnali 500 Ft kedvezményt biztosítunk. Ez a kupon más kuponnal együtt is használható, de akciós Herbalvet termékekre nem érvényes.
Kupon kód: herbalvat500
6. NAJA FOREST kupon: vásárolj legalább 15.000 Ft értékben bármilyen, nem akciós NaJa Forest terméket és azonnal 10% árkedvezményben részesülsz a NaJa Forest termékek árából.
Kupon kód: naja10

 

A Gombakirály kuponok beváltásával kapcsolatos szabályokat kérjük vedd figyelembe a rendelése leadásakor:

  • Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be!
  • Akciós áru termékekre a kuponok nem válthatók be!
  • Zöld Hétfőn a kuponok nem válthatók be!
  • Más akciókkal, kedvezményekkel (pl. Scnet, IKON) együttesen a kuponok nem használhatók fel!
  • Kuponok 2022. december 31-ig válthatók be.

Itt találod aktuális akcióinkat: 

https://gombakiraly.hu/termekkategoria/akciok/