ORVOSI TANÁCSADÁS A GOMBAKIRÁLYNÁL!
Az összes jól használható gyógygomba termék közül állítjuk össze Vásárlóink számára a legideálisabb kiegészítő terápiát és folyamatosan segítünk megválaszolni felmerülő kérdéseit, melyet esetlegesen kezelő orvosával nem tud megbeszélni.
Hívja orvos-természetgyógyászunkat, Dr. Dóda Ildikó háziorvos, fitoterápiás szakorvost munkanapokon 13-16 óra között a +36 (70) 63-40-142es telefonszámon! A telefonszám normál tarifával hívható.
 
Személyes konzultációra is van lehetőség Szegeden, melyhez időpont kérése szükséges a fenti telefonszámon. Rendelés helye: Szeged, Gyógy-Palota Magánrendelő (Szent Ferenc u. 8.), kizárólag időpont egyeztetés alapján.
Tel: +36 (70) 63-40-142 . Személyre szabott tanácsadás, optimális kiegészítő terápia, hogy Ön biztonságban érezze magát!
Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva facebook zárt csoportban is olvashatják a feltett kérdésekre a válaszokat.
 
 
Kérdéseit az űrlapon küldheti be, kattintson a linkre: http://bit.ly/2w61qx4
Az űrlapon bejelölheti, hogy emailben kér választ vagy név nélkül a facebook csoportban szeretné az orvosi választ olvasni.
 
 
Űrlapunkon a www.gombakiraly.hu webáruházban szereplő gyógygombás termékek fogyasztásával kapcsolatban kérhet orvosi tanácsot. Amennyiben még nem ismeri ezeket a termékeket, itt az űrlapon lehetősége van Dr. Dóda Ildikó tanácsadó doktornőnknek kérdést feltenni, melyre a zárt facebook csoportunkban (https://www.facebook.com/groups/gyogygombatanacsadas/) 1-2 munkanapon belül a olvashatja a válaszokat.
 

 

SZÓLJON HOZZÁ

Kosár

  • Nincs termék a kosárban