SHII-TAKE kapszula (90x)

5.990 Ft

A shii-take (Lentinula edodes) gyógyhatású gombafaj. Megbízható magyar termesztőtől.

A megrendelt terméket kb. 1 hetes szállítási határidővel tudjuk szállítani.

 

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Shii-take gyógygomba egy magyar családi gazdaságból. Az egyszerű fogyaszthatóság érdekében, az igényeknek megfelelően kapszula formájában is forgalmazzuk a shiitake gombát. Továbbra is fontosnak tartjuk a tiszta termékeket, amelyek a lehető legtöbb hatóanyagot tartalmazzák. Ennek megfelelően a kapszulák csak shiitake gomba kivonatot illetve őrleményt tartalmaznak, zselatint csak a kapszula anyagának megfelelő mennyiségben.

A Wikipedia szerint a shii-take (Lentinula edodes) gyógyhatású gombafaj. Egyes források szerint a legrégebbi termesztett gombafaj. Japánban és Kínában már mintegy 2000 éve termesztik, mára világszerte elterjedt. A csiperke és a laskagomba után a legnagyobb mennyiségben termesztett gomba: évente mintegy 600 000 tonnát termelnek belőle, főleg Kelet-Ázsiában.

A 90db kapszula 530g friss shii-take gombából készül!

A javasolt napi adagolás 3 x 1-2 darab kapszula.

Gyártja: Fogarasi Rozália

OÉTI száma: 11468/2012

Figyelem! Bármely étrend-kiegészítő fogyasztása előtt kérje ki orvosa tanácsát, különösen, ha gyógykezelés alatt áll, terhes, vagy szoptat! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó!

 

SHII-TAKE gyógygomba

Shii-take gyógygomba Kelet-Ázsiában honos, Kínában és Japánban mintegy 2000 éve ismert gombafajta. Egészségvédő hatása miatt a kínai népi gyógyászatban a testet és lelket felfrissítő életelixírnek tartják. Napjainkban a Shii-take immunvédő, immunerősítő hatását számos kutatás bizonyítja, a gombában jelen levő lentinán nevű poliszacharid az immunrendszer serkentésével segíti az emberi szervezetet a rákos sejtek leküzdésében.

Melyek a Shii-take gyógygomba legismertebb hatásai, melyek kutatási eredményekkel is igazolhatók?

  1. Influenza elleni védelem növekszik
  2. Koleszterin szintet csökkentheti
  3. Immunrendszert erősítheti
  4. Magas vitamin és beltartalom
  5. Gyomor és bélrendszeri betegségek esetén jótékony hatású
  6. Kemoterápiás kezelések esetében jól használható kiegészítésként:

Klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy a Shii-take gyógygomba mérsékli a kemoterápiás kezelések következtében kialakuló immunkárosító hatásokat.

Figyelem! Ezek a kutatási eredmények csak tájékoztatási célt szolgálnak, nem vonatkoztathatók a fenti termékre.

Érdekelhetnek még…