Posted on Hozzászólás most!

Karácsony előtti tájékoztatás!

Kedves Vásárlóink!

Okulva a tavaly karácsony előtti szállítási problémákból, és olvasva a Magyar Posta 2017. november 07-én közzétett levelét, cégünk az alábbi döntéseket hozta meg annak érdekében, hogy a tőlünk rendelt termékek időben megérkezhessek:

2017. november 15-től csak a GLS-el küldött csomagnál tudjuk vállalni a másnapi szállítást. Aki valami miatt ragaszkodik a Magyar Postával történő szállításhoz (pl. postán maradóra kéri a csomagját), nem tudjuk garantálni ugyan ezt.

Tavalyi tapasztalataink alapján a Magyar Postával történő szállítások esetében ebben a kiemelt időszakban komoly csúszásokra lehet számítani. Mi örülnénk a legjobban, ha ez az idén nem következne be.

Ugyan ettől az időponttól a 18.000 Ft feletti, INGYENES kiszállítású csomagok esetében kizárólag a GLS szolgáltatását fogjuk igénybe venni, átvállalva ennek magasabb költségét, hogy biztos időbe célba érjenek csomagjaink.

2017. december 20-án 12 óráig leadott rendeléseik garantáltan oda érnek a karácsonyfa alá, amennyiben a megrendelt termékek vannak raktáron. Termékeink 90%-ból állandó raktárkészlettel rendelkezünk.

Kellemes karácsony előtti vásárlást kívánunk!

Gombakirály Webáruház ügyfélszolgálata

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?