Mi is az a GanoPoly™?

A GanoPoly™ az új-zélandi Alpha Group Ltd. által kifejlesztett, nemzetközileg védjegyzett gyógygomba alapú termék, melynek központi összetevője a Ganoderma lucidum nevű, kb. 2000 éve ismert gyógygomba.

A GanoPoly™ hatékonyságát számos in vitro és in vivo kísérlettel igazolták, ezen kívül humán klinikai vizsgálatok is alátámasztják hatékonyságát. A GanoPoly-val kapcsolatos tanulmányok a legnevesebb szaklapokban, mint pl. a Science magazin (USA), a Scientific American (USA), valamint a Technology Review kerültek publikálásra.

ganopoly-kutatás
Kiterjedt kutatások Új-Zélandon.

Kiterjedt kutatások megmutatták, hogy a Ganoderma gombából származó bioaktív poliszacharidok kombinálhatók egyéb aktív növényi összetevőkkel. Az Alpha Group természetes készítményeinek három alapvető jellemzője: a pontos kémiai összetétel, a pontos terápiás dózisok ismerete, és megfelelő mennyiségű hatóanyagok kapszulánként, ezáltal maximálisan hatékony, de emellett biztonságos, stabil végtermékek kerülhetnek a fogyasztók kezébe.

Alpha Group készítményei a Hagyományos Kínai Orvoslás alapjaira épülnek, de mellette a mai kor szabványainak is megfelelnek, melyet a fejlett, nemzetközileg szabadalmaztatott technológia biztosít. A GanoPoly™ terméket gyártó Alpha Groups magas minőségi normáknak megfelelő cég, mely HACCP, ISO 22000, NZFSA Minősítésekkel is rendelkezik!

Milyen aktív összetevőket tartalmaz a GanoPoly™?

1) Ganoderma lucidum kivonat
Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba, Reishi gomba) – régóta használják a Hagyományos Kínai Orvoslásban. A Ganoderma egy jól tolerálható, nem mérgező gyógygomba. A Ganoderma a bioaktív komponensei főként poliszacharidok, triterpének, szterolok, alkaloidok és nyomelemek. Fő hatóanyaga a béta-D-glükán poliszacharid, mely az eddigi kutatások alapján támogatja az immunrendszer és a máj működését; emellett egy nyugtató hatású neurotranszmittert, a gamma-amino-vajsavat is tartalmaz (GABA). A Ganoderma az alábbi testi funkciókat támogatja:

 • növeli az állóképességet és energiát,
 • támogatja a májsejt működését és a máj méregtelenítő funkcióit,
 • enyhíti a stresszt és az idegességet,
 • támogatja a hormonális egyensúlyt.

2) Cordyceps sinensis kivonat
Cordyceps sinensis (Kínai hernyógomba) a tibeti fennsíkról származik, több mint 3000 méteres tengerszint feletti magasságban található. Aktív hanyagokat találhatók benne, mint pl. poliszacharidok- és fitoszterolok, emellett aminosavakat és nyomelemek is tartalmaz. A Cordyceps az alábbi testi funkciókat támogatja:

 • hormonális egyensúly támogatása, valamint öregedés elleni hatás,
 • antioxidáns hatás (szabad gyökök eltávolítása),
 • máj és a vese működés támogatása.

3) Lepketapló kivonat
Lepketapló (Tramates versicolor) egy japán gyógygomba, mely méregtelenítő és májvédő hatásáról ismert. Legfőbb aktív komponense a Trametes poliszacharid, amely a következő funkciókat segíti:

 • támogatja a máj működését és az anyagcserét,
 • erősíti és táplálja immunrendszer.

4) Astragalus kivonat membranaceus
Astragalus membranaceus (Kínai csűdfű) számos hasznos összetevőt tartalmaz, mint pl. poliszacharidokat, fitoszterolokat, polifenolokat, ásványi anyagokat és vitaminokat. Hagyományosan a betegségek utáni állapotokban használják, mert elősegíti az egészséges emésztést és a felszívódást, fenntartja a folyadék-egyensúly, és támogatja az egészséges vércukorszintet is.

5) Goji Berry kivonat
A Goji Berry (Lycium chinense, Kínai ördögcérna) egy jól ismert kínai gyógynövény, mely poliszacharidokat, fitoszterolokat, és C-vitamint tartalmaz, mely hagyományosan az alábbi esetekben javasolt:

 • a szervezet megerősítésére,
 • az immunrendszer egészséges működésének támogatására
 • a májműködés segítésére,
 • antioxidánsként a szabad gyökök számának csökkentésére.

6) Chitosan
A Chitosan magas rosttartalmáról híres, emellett elősegíti az egészséges vérzsír szintet, valamint támogatja a máj és a vese működését.

Milyen előnyei lehetnek a GanoPoly™ terápiának?

ganopoly-technologia
Gyógyszergyári technológia.

1) A tudományosan kifejlesztett és több féle hatóanyagot tartalmazó tiszta termék .
2) Nemzetközileg szabadalmaztatott technológia segítségével gyártott, garantált mennyiségű összetevőket tartalmazó növényi készítmény.
3) Kimagasló minőség-ellenőrzéssel készül (ISO 22000).
4) Védi a szabad gyököktől a sejteket, ezáltal a sejtkárosodás elleni védelem fő támogatója.
5) Fokozott hatékonyság jellemzi a kombinált növényi összetevők révén.
6) Támogatja a szervezet betegségek utáni helyreállítását.
7) Támogatja a nyugodt és egészséges alvást.
8) Támogatja az optimális májműködést.
9) Segíti a csontvelő őssejtek, valamint a többi sejt és szövet regenerálódását.

ganopoly
GanoPoly™

Mennyit érdemes fogyasztani a GanoPoly™ -ból?

 • Felnőttek: általánosságban 2×2 kapszula naponta (500 mg/kapszula).
 • Gyermekek (3-12 év): 2×1 kapszula naponta. A kapszulát ki lehet nyitni és tartalmát ételbe vagy italba bele lehet keverni.
  Legideálisabb, ha 1 órával étkezés előtt vagy után fogyasztjuk.

Milyen vizsgálatok igazolják a GanoPoly™ hatékonyságát?

Számos humán vizsgálat történt a GanoPoly-val, melyekről az alábbi oldalon tájékozódhat: https://www.nzinmr.com/papers.html

A Gombakirály Hírek rovatunkban eddig az alábbi, GanoPoly-val végzett humán vizsgálat eredmény került leközlésre: 132 beteges vizsgálat ideggyengeségben szenvedő betegeken.(https://gombakiraly.hu/ideggyengeseg-es-ganoderma/)

Forrás: https://www.alpha-group.co.nz/

FIGYELEM! Ez a termék hazánkban jelenleg még nem kapható! Gyógygomba alapú étrend-kiegészítő termékek széles választékát találja a Gombakirály Webáruházban, ahol orvos-természetgyógyász segítségét is kérheti az Ön számára legideálisabb gyógygomba termék kiválasztásához!

vizjel-gombakiraly-2013-07-15