GanoUltra™ Pure Reishi kapszula

11,970 Ft

Az Aloha Medicinals Inc. által előállított GanoUltra Pure Reishi kapszula (90x) a legjobb Reishi családok kombinációjaBio éa kóser minősítésű termék!

2 db INGYEN szállítással!

1 készleten

Leírás

Az Aloha Medicinals Inc. által előállított GanoUltra Pure Reishi étrend-kiegészítő kapszula, mely ganodermát tartalmaz.

A XXI. századi amerikai biotechnológia vívmányainak köszönhetően ma már lehetséges a Reishi laboratóriumi termesztése. Ez teljesen tiszta, biztonságos terméket biztosít Önnek, hisz egész éves hőmérséklet ellenőrzés mellett, és kizárólag tiszta, 100%-ban USDA törzskönyvezett szerves talajban, laboratóriumi körülmények között termesztik.
100% USA és EU minősített összetevőket tartalmaz. A termék minden összetevője Amerikában termesztett szerves anyag. Kizárólag növényi anyagokat tartalmaz. 100% tisztaságú, semmilyen adalék és töltő anyagot nem tartalmaz. Tanúsítványozott kóser anyagokból készült. Szedése kockázatmentes. Garantáltan nem tartalmaz fémeket, féregirtót, gyomirtót, rovar ürüléket, vagy egyéb más szennyeződéseket.

Reishi (Ganoderma lucidium, pecsétviaszgomba) a legismertebb, és orvosilag legtanulmányozottabb gyógygomba. A kínaiak csak úgy nevezik, hogy “a halhatatlanság gombája”. A Reishi a ma a piacon rendelkezésre álló legerősebb adaptogén. 

Gano Ultra-promo

GanoUltra Pure Reishi étrend-kiegészítő kapszula összetétele: 500 mg hatóanyagú kapszula, amely 75%-ban vörös reishit (ganoderma lucidum) és 25%-ban fehér reishit (ganoderma appalnatum) tartalmaz növényi kapszulában.

GanoUltra Pure Reishi kapszula ajánlott napi adagja: 1-3 kapszula naponta egy vagy kettő alkalommal, étkezés közben elfogyasztva.

1-6 kapszula hatóanyag tartalma a napi adagban: 1 kapszula reishi 500 mg, 6 kapszula reishi 3000 mg.

Kiszerelése: 90 db étrend-kiegészítő kapszula (500 mg/kapszula)
OETI. reg. szám: 8471/2011
Származási hely: USA

Forgalmazza: Organicbar Kft. 6400 Kiskunhalas, Ady E. u. 5.

Figyelem! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig.

A termékkel kapcsolatos, termékcímkén feltüntetésre nem került információk a forgalmazó honlapjáról származnak.

Szeretne többet megtudni a Ganoderma (Reishi) gyógygombáról? Olvassa el cikkeinket a Gombakirály Hírek rovatunkban.

ganoultra_reishi_kép

Érdekelhetnek még…