AHCC kapszula (30x) 2 db

29,980 Ft

Az AHCC jelenleg a világ legnépszerűbb immunrendszer stimuláló szere, melynek hatékonyságát számos humán klinikai vizsgálat igazolta.

Ez a 2 db-os csomag már INGYEN szállítással rendelhető!

Elfogyott

Leírás

 Az AHCC jelenleg a világ legnépszerűbb immunrendszer támogató szere, melynek hatékonyságát számos klinikai kutatás is igazolta és nagyon örülünk, hogy végre hazánkban is beszerezhető.

Az AHCC-t (Active Hexose Correlated Compound=Aktív hexóz korrelációs vegyület) számos klinikai teszt során, embereken, állatokon és in vitro is kipróbálták. A rákos megbetegedésben szenvedő embereken elvégzett számos klinikai kísérlet azt is igazolta, hogy az AHCC használatával a szervezetben további jótékony hatások mennek végbe: a makrofágok, amelyek kulcsszerepet játszanak az immunválaszban és védelmet nyújtanak a fertőzésekkel szemben, valamint szabályozzák a szöveti gyulladás kialakulását, szintén új erőre kapnak és hatékonyabban támadják a rákos elváltozásokat mutató sejteket.

Az AHCC segíti a citokinek termelésének növekedését, ezáltal az immunrendszer kémiai hírvivői is nagyobb számban lesznek jelen a szervezetben. A citokin egy fehérjemolekula, amely – antigén hatására aktiválódva – a sejtek közötti információátadást és az immunreakciót szolgálja.

A megnövekedett számú citokin magába foglalja a(z):

  • interferonokat, amelyek közvetlenül gátolják a vírusok és egyéb paraziták szaporodását és növelik a limfociták, a killer sejtek aktivitását,
  • tumor nekrózis faktort (TNF), fehérjék egy csoportját, amelyek segítenek a rákos sejtek elpusztításában, az apoptózis (programozott sejthalál) által,
  • interleukinokat az IL-2 és IL-12-öt, melyek gátolják a tumor növekedési faktor (TGF) termelődését, serkentik a killer sejtek, limfociták aktivitását és felgyorsítják a T sejtek szétágazódását és szaporodását.

Milyen összetevői vannak az AHCC kapszulának?

Az AHCC  bizonyos gyógygombák (basidiomycetes) micéliumtelepeinek hosszú folyamatú tenyésztéséből nyert kivonat, mely alfa- és béta-glükánt is tartalmaz.

Az alapvető összetevő az AHCC esetében az acetilált alfa-glükán (α-glükán). Az acetilált α-glükán egy viszonylag alacsony molekulasúlyú anyag, kisebb a β-glükán. Éppen ezért az α-glükán könnyebben felszívódik, mint a béta-glükán. Ezen kívül az AHCC számos olyan elemből áll, melyeket a bazídiumos gombák termesztéséből és erjesztéséből nyernek.

Kapszulánkénti hatóanyag tartalom: 286 mg

 Milyen esetekben érdemes kiegészítésként az AHCC kapszulát használni?

  • daganatos betegségek esetén kiegészítő terápiaként
  • immunitás aktiválására
  • kemoterápia mellékhatásainak enyhítésére
  • fertőzések elleni védelemre
  • diabétesz esetén is jótékony hatású.

Az AHCC használata ajánlott lehet daganatos megbetegedések kiegészítő kezelésére, továbbá az eddigi kutatások alapján eredményesen használható leukémia, Hepatitis B, C, diabétesz, krónikus fertőzések és AIDS elleni kiegészítő kezelésben is.

Az AHCC kezelés segít a betegeknek teljes, lelkileg és testileg is minőségi életet élni. Az AHCC használatának megkezdését követő második hétben, a páciensek életminőségük jelentős javulásáról számoltak be: jobb étvágy, könnyebb alvás, kemoterápiás kezelés esetén csökkent hajhullás.

Az AHCC-nek valóban életminőség javító hatása van, lényegesen lecsökkenti az erős gyógyszeres kezelések mellékhatásait (hajhullás, fáradtság, étvágytalanság, hányinger…, az egész szervezetet erősíti.

Mennyire biztonságos az AHCC kapszula?

Négy hónapon keresztül végzett egyéni és toxicitási tesztek, mutagenitási és biztonságossági vizsgálatok, valamint állatokon és embereken normális életkörülmények között elvégzett számtalan vizsgálat kimutatta, hogy az AHCC nagyon biztonságos természetes alapanyagú étrend-kiegészítő termék. Eddig mellékhatást nem jelentettek.

Mekkora a javasolt adag az AHCC kapszulából?

Napi 2 kapszula, a második hónaptól napi 1 kapszula étkezés közben bevéve.

Kiszerelése: 30 db kapszula

Származási helye: Kanada (japán licenc alapján itt gyártják). A terméket előállító gyár, HACCP-9000-es tanúsítvánnyal rendelkezik, amely egyesíti a nemzetközi ISO 9001 minőségbiztosítási és a HACCP élelmiszer-higiénia és minőség-ellenőrzés nemzetközi szabványait.

Forgalmazza: D&P Diamond Power Ltd.

Reg.szám: 14562/2014 OETI, zöld pipás étrend-kiegészítő.

Tudjon meg többet az AHCC-vel kapcsolatos klinikai vizsgálatokról és olvassa rendszeresen a Gyógygomba hírek rovatunkat!

Figyelem! Az étrend-kiegészítő nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, napfénytől és melegtől elzárt helyen tartsuk. Recept nélkül kapható. 

 

Érdekelhetnek még…