Akció!

AHCC csomag

45,360 Ft 44,970 Ft

Az AHCC jelenleg a világ legnépszerűbb immunrendszer támogató szere, melynek hatékonyságát számos humán klinikai vizsgálat igazolta.

A csomag tartalma: 3 db AHCC kapszula + 1 db DeLaVie (250 ml) ajándékba, INGYEN szállítással!

Elfogyott

Leírás

Az AHCC jelenleg a világ legnépszerűbb immunrendszer támogató szere, melynek hatékonyságát számos klinikai kutatás is igazolta.

Az AHCC-t (Active Hexose Correlated Compound=Aktív hexóz korrelációs vegyület) számos klinikai teszt során, embereken, állatokon és in vitro is kipróbálták. A rákos megbetegedésben szenvedő embereken elvégzett számos klinikai kísérlet azt is igazolta, hogy az AHCC használatával a szervezetben további jótékony hatások mennek végbe: a makrofágok, amelyek kulcsszerepet játszanak az immunválaszban és védelmet nyújtanak a fertőzésekkel szemben, valamint szabályozzák a szöveti gyulladás kialakulását, szintén új erőre kapnak és hatékonyabban támadják a rákos elváltozásokat mutató sejteket.

Az AHCC segíti a citokinek termelésének növekedését, ezáltal az immunrendszer kémiai hírvivői is nagyobb számban lesznek jelen a szervezetben. A citokin egy fehérjemolekula, amely – antigén hatására aktiválódva – a sejtek közötti információátadást és az immunreakciót szolgálja.

A megnövekedett számú citokin magába foglalja a(z):

  • interferonokat, amelyek közvetlenül gátolják a vírusok és egyéb paraziták szaporodását és növelik a limfociták, a killer sejtek aktivitását,
  • tumor nekrózis faktort (TNF), fehérjék egy csoportját, amelyek segítenek a rákos sejtek elpusztításában, az apoptózis (programozott sejthalál) által,
  • interleukinokat az IL-2 és IL-12-öt, melyek gátolják a tumor növekedési faktor (TGF) termelődését, serkentik a killer sejtek, limfociták aktivitását és felgyorsítják a T sejtek szétágazódását és szaporodását.

Milyen összetevői vannak az AHCC kapszulának?

Az AHCC  bizonyos gyógygombák (basidiomycetes) micéliumtelepeinek hosszú folyamatú tenyésztéséből nyert kivonat, mely alfa- és béta-glükánt is tartalmaz.

Az alapvető összetevő az AHCC esetében az acetilált alfa-glükán (α-glükán). Az acetilált α-glükán egy viszonylag alacsony molekulasúlyú anyag, kisebb a β-glükán. Éppen ezért az α-glükán könnyebben felszívódik, mint a béta-glükán. Ezen kívül az AHCC számos olyan elemből áll, melyeket a bazídiumos gombák termesztéséből és erjesztéséből nyernek.

Kapszulánkénti hatóanyag tartalom: 286 mg

 Milyen esetekben érdemes az AHCC kapszulát használni?

  • daganatos betegségek esetén kiegészítő terápiaként
  • immunitás támogatására
  • kemoterápia mellékhatásainak enyhítésére
  • fertőzések elleni védelemre
  • diabétesz esetén is jótékony hatású.

Az AHCC használata ajánlott lehet daganatos megbetegedések kiegészítő kezelésére. Az AHCC használatának megkezdését követő második hétben, a páciensek életminőségük jelentős javulásáról számoltak be: jobb étvágy, könnyebb alvás, kemoterápiás kezelés esetén csökkent hajhullás. Az AHCC-nek valóban életminőség javító hatása van, lényegesen lecsökkenti az erős gyógyszeres kezelések mellékhatásait (hajhullás, fáradtság, étvágytalanság, hányinger), az egész szervezetet erősíti.

Mennyire biztonságos az AHCC kapszula?

Négy hónapon keresztül végzett egyéni és toxicitási tesztek, mutagenitási és biztonságossági vizsgálatok, valamint állatokon és embereken normális életkörülmények között elvégzett számtalan vizsgálat kimutatta, hogy az AHCC nagyon biztonságos természetes alapanyagú étrend-kiegészítő termék. Eddig mellékhatást nem jelentettek.

Mekkora a javasolt adag az AHCC kapszulából?

Napi 2 kapszula, a második hónaptól napi 1 kapszula étkezés közben bevéve.

Kiszerelése: 30 db kapszula

Származási helye: Kanada (japán licenc alapján itt gyártják). A terméket előállító gyár HACCP-9000-es tanúsítvánnyal rendelkezik, amely egyesíti a nemzetközi ISO 9001 minőségbiztosítási és a HACCP élelmiszer-higiénia és minőség-ellenőrzés nemzetközi szabványait.

Forgalmazza: D&P Diamond Power Ltd.

Reg.szám: 14562/2014 OETI, zöld pipás étrend-kiegészítő.

Figyelem!
Az étrend-kiegészítő nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, napfénytől és melegtől elzárt helyen tartsuk. Recept nélkül kapható.

A CSOMAG TARTALMA: 3 db AHCC kapszula (90x) + 1 db DeLaVie (250 ml) ajándékba. A csomagot INGYEN szállítással küldjük!

A DeLaVie egy svájci receptúra alapján hazánkban gyártott, nagy dózisú vitaminokat tartalmazó gyümölcs ízű ital, 3 féle gyógynövénnyel kiegészítve. Egy 250 ml-es flakonban helyett kapott 1000 mg, full spektrum B-vitamin, A- és E-vitamin is. Adalékoktól, tartószítószertől mentes termék. DeLaVie, az élet itala!

ahcc3db-delavie