BIOGOMBA SZAKMAI NAP 2022

Nagyon sokak örömére a hétvégén került megrendezésre a BIOGOMBA SZAKMAI NAP több mint 120 fő részvételével  Gyöngyösi Sándor biogazdánál, Fülöpjakabon.

Rég volt lehetőségünk találkozni a járványos időszak miatt, talán éppen ezért még jobb hangulatban, ráadásként verőfényes napsütötte időben tölthettek egy kellemes és hasznos napot az ide látogató gyógygomba iránt érdeklődő szakemberek.

A szakmai nap első részében Dr. Csomai Zita és Dr Dóda Ildikó orvos-természetgyógyászok megismertették a résztvevőket a gyógygombákban lévő hasznos tápanyagokkal, azok jótékony hatásaival, orvosi alkalmazási lehetőségeikkel. Ezt követően megkóstolhatták a házigazda gomba gulyását, a Bio ganodermás kávéját, teáját, valamint a frissen elkészült, a hazai és nemzetközi piacon is kuriózumnak számító Bio ganodermás szaloncukrokat is. Az idén négy féle ízben lesz kapható, nekünk a málnás ízű nyerte el leginkább tetszésünket, de a kurkumás is isteni volt. Ebéd után pedig Gyöngyösi Sándor megmutatta biogomba gazdaságát.

Fülöpjakabra elmenni mindig rengeteg pozitív energiával tölt fel bennünket, így volt ez az idei évben is! Nagyon köszönjük a szuper élményeket, és a remek vendéglátást a Gyöngyösi családnak ezúton is!

És szavak helyett jöjjön a Biogomba Szakmai Nap képekben! 🙂

És ha szeretnétek megkóstolni Gyöngyösi Sándor Bio ganodermás kávéját, nálunk ezt is megtehetitek:

KÓSTOLD MEG! Bio ganodermás kávé (1x)

És az idei évi Bio ganodermás szaloncukrok is már rendelhetők webáruházunkban:

BIO szaloncukor ganodermával, MÁLNÁVAL

BIO szaloncukor ganodermával, KURKUMÁS-CITROMOS