Aloha Medicinals termékek helyettesíthetősége

Kedves Vásárlóink! Sajnos az amerikai Aloha Medicinals BIO és KÓSER minősítéssel is rendelkező gyógygombáiból nagyrészt kifogytunk és  új szállítmány érkezése bizonytalan ideig nem várható.

Emiatt gondoltunk arra, hogy megosztjuk Önökkel, melyik termék mivel is helyettesíthető. Fontos tudniuk, hogy az általunk javasolt helyettesítő termékek is mindegyike kiváló minőségű, hazai, BIO termék!

IMMUNE ASSIST és az IMMUNE ASSISTE 247 helyettesítése

A NaJa Forest N5-ös terméke jól használható az Immune Assist vagy akár az Immune Assist 247 helyett is, ui. pont ugyan azt az öt féle gyógygombát tartalmazza, csak kivonat formájában (CORDYCEPS, MANDULA, MAITAKE, SHIITAKE, REISHI). Napi 5 ml fogyasztását javasoljuk ebből a termékből. Állandó készlettel rendelkezünk, ha csak hirtelen valaki az összes készleten lévő terméket el nem viszi. És mivel hazai bio termék, az utánrendelése is 1-2 napon belül lehetséges.

Ezen BIO minősített hazai kivonatban megtalálható a Mandulagomba (0.025 g/ml), a Cordyceps sinensis (0.025 g/ml), a Maitake (0.025 g/ml), a Shiitake (0.025 g/ml) és a Ganoderma lucidum (0.025 g/ml) gomba kivonata.

https://gombakiraly.hu/shop/naja-forest-n5-bio-cordyceps-mandula-maitake-shiitake-reishi/

Az Immune Assist 247 -ben lévő két plusz hatóanyag ráerősíthetnek az eredeti termék hatására, hisz a benne lévő lepketaplógomba immunrendszer támogató hatású, míg a zöld tea daganatellenes hatása is bizonyított. Az N5-ös kivonatban ezek nincsenek benne, de zöld tea rendszeres fogyasztásával részlegesen pótolni tudjuk. BIO minősített formában is kapható zöld tea, így javasoljuk az N5 kivonat mellé ennek fogyasztását: https://gombakiraly.hu/shop/dr-ganolife-bio-zold-tea-100g/

CORDYCEPS helyettesítése

Az Alohás Cordyceps termékek helyett a NaJa Forest BIO Cordyceps kivonatait javasoljuk fogyasztásra:

https://gombakiraly.hu/shop/naja-forest-bio-cordyceps-etrend-kiegeszito/

Ezen kivonat választása esetén kb. 4 ml kivonat felel meg egy kapszula Pure Cordycepsnek. Van egy méhpempőt is tartalmazó változata is ennek a terméknek, “természetes antibiotikumként” való használat esetén talán ennek hatása még kedvezőbb lehet, ez a termék a NaJa Forest N6 BIO cordyceps méhpempővel (460 mg cordyceps/5ml):

GanoUltra helyettesítése

A GanoUltra kapszula (500 mg/kapszula) helyett a hazai termesztésű Bio ganoderma őrleményt (300 mg/mokkáskanálnyi) tudjuk javasolni jó szívvel vásárlóinknak. Bár ez utóbbiból kicsit nagyobb mennyiséget kell fogyasztani, az ár/érték aránya még így is sokkal kedvezőbb ennek a magyar terméknek. Kb. 2 csapott mokkáskanálnyi mennyiség felel meg egy GanoUltra kapszulának, bár ez utóbbi több féle ganodermát tartalmaz. Aki a kivonatot kedveli inkább, a NaJa Forest BIO reishi kivonatát is tudom javasolni a GanoUltra helyettesítésére (4ml felel meg kb. egy kapszulának, bár ezen termékben is csak a Ganoderma lucidum kivonata kapott helyett).

Pure Hericium helyettesítése

A Pure Hericium kapszula (596 mg süngomba/kapszula) kapszula helyett a szintén hazai Bio süngomba őrleményt tudjuk ajánlani (kb. 300 mg/mokkáskanálnyi). Kb. 2 mokkáskanálnyi mennyiség felel meg egy Pure Hericium kapszulának. Ebből az őrleményből teát is készíthetünk, sőt előre elkészített filteres formában is kapható Dr Ganolife Nyugodt percekért teakeverék néven.

Agaricus Blazei helyettesítése

Az Agaricus Blazei Mandulagomba kapszula (500 mg/kapszula) helyett a NaJa Forest BIO Mandulagomba kivonatát tudjuk javasolni (630 mg/5ml). Kb. 4 ml kivonat felel meg egy Mandulagomba kapszulának.

https://gombakiraly.hu/shop/naja-forest-mandula-etrend-kiegesztito/

Chaga Gold gomba kapszula helyettesítése

Szintén a NaJa Forest hasonló nevű, bio kivonatát tudjuk ajánlani Önöknek:

https://gombakiraly.hu/shop/naja-forest-bio-chaga-kivonat-100ml/

FONTOS TUDNI, hogy a helyettesítés esetén mindig figyelembe kell venni a termékek hatóanyag tartamát, hogy a megfelelő eredményt tudjuk elérni a gyógygomba terápiával.

Az általunk javasolt hazai termékekből folyamatos raktárkészlettel rendelkezünk, így nagy eséllyel azonnal tudjuk küldeni őket.

Amennyiben további kérdésük merülne fel a termékválasztással kapcsolatban, nyugodtan keressenek e-mailben (dr.doda.ildiko@gmail.com).

Dr. Dóda Ildikó háziorvos, fitoterapeuta