GREEN BRAND lett a Biogomba!

Igazi különlegességgel gyarapodott a GREEN BRANDS magyarországi díjazottjainak listája, miután a Gyöngyösi és Társai Kft. Biogomba márkája elnyerte a GREEN BRANDS Hungary 2020/2021 díjat. Pályázatukat a független Allplan intézet a szükséges 51% felé értékelte, majd a magyar szakmai zsűri is jóváhagyta.

A GREEN BRAND védjegy hivatalosan bejegyzett EU tanúsító védjegy és biztosítja, hogy az elnyert márkák valóban környezetbarátok és fenntarthatóak, és ezzel hozzájárulnak a környezet, a természet és az éghajlat védelméhez, valamint értékes természeti erőforrásaink megőrzéséhez.

A cég ügyvezetője, Gyöngyösi Sándor 2019-ben az Év Biogazdája címet kapta a Magyar Biokultúra Szövetségtől. Gyöngyösi Sándor elkötelezett öko szemlélete az üzleti döntéseiben is megnyilvánul: alapanyag- és csomagolóanyag-választás, valamint a környezetszennyezés minimalizálása terén is mindig a tökéletességre törekszik.

Fogadjátok szeretettel bemutatkozójukat:

„Ősi tudással a modern kor emberéért!”

A Gyöngyösi és Társai Kft. száz százalékban magyar tulajdonú családi vállalkozás. 1997-ben alakult, laskagomba feldolgozás, értékesítés céljából. Az üzem 2013 óta bio minősített.

„Biogomba” márkás termékeinket 2013-ban indítottuk, ezen termékcsalád alapanyaga a Gyöngyösi Sándor biogazdaságából származó gyógygombák. Fő célunk az egészséges táplálkozás népszerűsítése és a gomba jótékony élettani hatásának a propagálása.

Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük. Mára négy fajta gyógygomba őrleményt kínálunk: ganoderma lucidum, shiitake gomba, süngomba, gyapjas tintagomba. A gyógygombák népszerűsítése céljából az úgyszintén bio minősített Dr. Ganolife termékcsaládunkkal a gombák igen széles körű felhasználási lehetőségét kívánjuk megmutatni. A gomba kávéval keverve, teaként fogyasztva, csokoládéban és kozmetikumokban is igen értékes alapanyag, mely más növényekkel kombinálva gyakran szinergikus hatást eredményez.

A cég ügyvezetője Gyöngyösi Sándort 2019-ben az Év Biogazdája címet kapta a Magyar Biokultúra Szövetségtől. Gyöngyösi Sándor elkötelezett öko szemlélete a cégvezetésben is megnyilvánul. Alapanyag, csomagolóanyag választás, valamint a környezetszennyezés minimalizálása terén mindig a tökéletességre törekszik.

Gyöngyösi Sándor és családja

Biogomba termékek itt rendelhetők:

https://gombakiraly.hu/termekkategoria/bio-gomba-termekek/