Emlőrákos beteg tapasztalata a BioBrannal

Ezt a levelet az egyik kedves betegemtől kaptam a héten, ezúton is köszönöm neki, hogy leírta BioBrannal kapcsolatos tapasztalatait és megengedte, hogy weboldalunkon megoszthassuk:

“2018 februárjában diagnosztizáltak nálam rosszindulatú melldaganatot. Március elején megműtöttek, majd április 18-tól kezdődött a 3 hetenkénti 6 ciklusból álló kemoterápiás kezelésem.

A kezelés előtt április 6-án találkoztam Dr. Dóda Ildikóval, mondhatnám, a jó Isten küldte Őt az utamba. Ő ajánlotta nekem a BioBran étrendkiegészítőt, amely egy klinikailag bevizsgált termék. Nem ígért kevesebbet, mint hogy a kemoterápia kellemetlen mellékhatásait felére, harmadára csökkenti, ugyanakkor, mivel immunmoduláns hatású, fokozza az immunrendszer működését.

Mint mindenki, én is szorongva, kétségekkel telve vártam az első kemoterápia napját. Így, amikor elolvastam a készítménnyel kapcsolatos szakirodalmat, úgy döntöttem, belevágok. Április 9-én, 10 nappal a terápia megkezdése előtt kezdtem el szedni a BioBran-t dupla dózisban. A testsúlyomhoz szükséges adag kiszámolásában Ildikó segített. 1 hónapig szedtem az emelt adagot, azóta pedig folyamatosan szedem a fele annyi, normál adagot.

Augusztus 1-jén kaptam meg az utolsó, hatodik kemoterápiás kezelést, azóta 9 nap telt el. Nos! Most már elmondhatom, hogy a BioBran rengeteget segített. A kezelés során egyszer sem hánytam, sőt, 2-3 napnál tovább hányingercsillapítót sem kellett szednem, hányás közeli állapotban nem voltam. Az étvágytalanság, fáradékonyság sem tartott tovább 2-3 napnál, de ennek a mértéke sem volt elviselhetetlen, az erőnlétem is folyamatosan javult.

Nem fogytam, a súlyomat stabilan tartottam a kezelés során.

A hajam kihullott, de ez várható volt Ildikó előzetes tájékoztatása alapján is.

Mivel egyébként gluténérzékeny vagyok, rendkívül érzékeny az emésztőrendszerem. A BioBran-nak köszönhetően a kemoterápia teljes ideje alatt az emésztésem folyamatosan, tökéletesen rendben volt.

Sem étvágyjavítót, sem multivitaminokat nem szedtem, mégsem alakult ki nálam anorexia, az étvágyam – leszámítva azt a 2-3 napot – kifejezetten jó volt, de olyan nap, amikor nem tudtam volna viszonylag elfogadható adag ételt elfogyasztani, egyáltalán nem volt.

Nagyon fontos, hogy a jó fizikai állapotomat végig meg tudtam tartani, annak ellenére, hogy a fehérvérsejt számom végig a legszélsőségesebb értékeket produkálta.

Nálam a betegség kialakulásában egyértelműen beazonosítható, hosszú ideig tartó „stresszcunami” játszott döntő szerepet, amely blokkolta az immunrendszeremet. Gondolom, minden ilyen betegségben szenvedőnek megvan a maga története. Tudtam tehát, ha teljesen meg akarok gyógyulni, a lelkemet is gyógyítani kell, sőt, ez legalább olyan fontos, mint a test gyógyítása.

Ma már tudom, hogy a kemoterápia idején a BioBran-nak köszönhetően voltam olyan fizikai állapotban, hogy komolyan tudtam foglalkozni lelkem karbantartásával. Ha ugyanis a test elesett, a lélek is nehezen áll talpra. Olyan módszereket, eszközöket találtam, amelyek révén ma jobb lelki állapotban vagyok, mint a betegségemet kiváltó időszak előtt, és teljes szívemből hiszem és tudom, hogy meggyógyulok.

Még egyszer köszönöm a BioBran-nak és a doktornőnek!”

V. Ottóné