Hogy készül a BioBran®?

A BioBran ® MGN-3 nem toxikus étrend-kiegészítő, amely már több mint 15 éve jelen van a japán, USA-beli és európai piacon, és azóta is nagyon kedvező a visszhangja a fogyasztók körében. Néhány tudós szerint ez a jelenleg kapható leghatásosabb immunmódosító készítmény.

A japán Daiwa Gyógyszergyár készítményének gyártástechnológiai eljárása szabadalommal védett a világ számos országában: Japán (No.3519187), USA (No.5560914), Európa (Egyesült Királyság, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Németország és Portugália) (No.0753582), Korea (No.0344755)

A gyártási folyamat képekben: képek segítségével mutatjuk be, hogyan is készül a shiitake gomba mycélium kultúrájából az egyik legkomolyabb kutatási háttérrel rendelkező immuntámogató termék, mely több, placebo kontrollált kettős vak klinikai vizsgálatokban is bizonyította már hatékonyságát.

Forrás: https://www.daiwa-pharm.com/img/product/biobran_img01e.jpg

Az elmúlt évek tanulmányai egyértelművé tették, hogy az élelmiszerek rostjai és emésztési zavarai nagyon fontos szerepet játszanak a homeosztázis és az immunválasz fenntartásában. A Daiwa Pharmaceutical Co., Ltd. kifejlesztett egy multifunkcionális élelmiszert BioBran néven (Rice Bran Arabinoxylan Compound), mely szorosan kapcsolódik az ókori japán élelmiszerekhez.

A BioBran® poliszacharidokban és más hemicellulózokban gazdag, hatóanyagának azonban az MGN-3 elnevezésű arabinoxilán vegyületet tartják. Ez a természetes anyag elősegíti a szervezet immunrendszerének erősödését és az általános egészségi állapot javulását. A készítmény vegetáriánusok számára is megfelelő, és nem tartalmaz semmilyen genetikailag módosított összetevőt.

Hatásmechanizmusa képekben

Forrás: https://www.daiwa-pharm.com/english/product/biobran.html

A BioBranról ismert, hogy részben közvetlenül az emésztőrendszerben szívódik fel, belépve a véráramba. Aktiválja a természetes gyilkos (natural killer) sejteket (NK-sejtek), a T-sejteket, a B-sejteket és a makrofágokat, akár közvetlenül a vérben, akár közvetetten az ileum Peyer-foltján keresztül, A BioBran fontos szerepet játszik az immunmodulációban (immunstimuláció, gyulladáscsökkentő, antiallergiás, antioxidációs folyamatok). Összességében úgy gondolják, hogy fokozza a test természetes gyógyító képességeit, és javítja az életminőséget.

Ez a készítmény nagyon jól használható az immunrendszer meggyengülése esetén, annak támogatására, daganatos betegeknél a kemoterápia mellékhatásainak enyhítésére és az életminőség javítására.

Amennyiben orvosi kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, írjon orvos-tanácsadónknak, Dr Dóda Ildikónak a dr.doda.ildiko@gmail.com címre, aki segít Önnek megválaszolni kérdéseit.

A készítmény három féle kiszerelési formában, folyamatos készlet mellett megvásárolható webáruházunkban:

BioBran tabletta 250 mg (50x)

BioBran® 1000 mg porkészítmény (30x)

BioBran 1000 mg porkészítmény (105x)

Forrás: https://www.daiwa-pharm.com/english/product/biobran.html