Gyógygombák a terméketlenség ellen

A gyógygombák alkalmazásával a terméketlen emberek egy idő után termékenyek lesznek, ezt a tényt a gyógygombák alkalmazása kapcsán, mint mellékhatást figyelték meg – jelentette ki Varga Gábor hatóanyag kutató az Echo TV 2013. július 30-án elhangzott “Vitalitás” című műsorában. Béky László természetgyógyásszal történt beszélgetés során Varga Gábor sok érdekes tényre felhívta figyelmünket, mi minden vezethet a mai fiatalok egyre nagyobb arányban megfigyelhető terméketlenséghez.

A szakértő  szerint terméketlenséghez vezethet a stressz, a káros környezeti hatások, a mai ember életében egyre nagyobb mértékben jelen lévő elektromágneses sugárzás (pl. wifi, telefon stb) egyaránt. A fiatalok közül az utóbbi években egyre többen terméketlenek, mely visszavezethető többek között az előbb említett káros hatások egyre nagyobb mértékű jelenlétére is. Ha a szervezet egyensúlyát vissza tudjuk billenteni, akkor a termékenység is megnőhet. A gyógygombák ebben segíthetnek.

Sajnálatos tény, hogy a fiatalok egészségtudatossága a legalacsonyabb, minél idősebb valaki, annál egészségtudatosabb. Az életkor előrehaladtával egyre jobban oda figyelünk egészségünkre, hisz egyre rövidebb az időnk, s azt szeretnénk egészségesen eltölteni. A gyógygombák jótékony hatására már fiatal korban is érdemes figyelni és rendszeresen használni őket!

Azokon a területeken, ahol a gyógygombákat rendszeresen fogyasztják, kevesebbet betegszenek meg az emberek. Ezen tény felismerését követően kezdték el vizsgálni a gyógygombák hatását, s mára rengeteg tudományos információ áll rendelkezésünkre működésükről, hatásaikról.

A műsorban szereplő szakemberek végül felhívták figyelmünket a napi rendszeres testmozgás fontosságára is, mely nagyon fontos az egészség megőrzése szempontjából, az egészséges étkezés mellett.

További információkért hívja orvos-természetgyógyászunkat, Dr. Dóda Ildikót.

Bővebben az Echo Tv Vitalitás című műsorban hallhatnak erről:

[hana-flv-player video=”https://84.2.228.36/sites/default/files/videos/2013/07/30/40950/vitalitasfacebookrais-1_standard_video_1375205735.mp4 ” width=”400″ description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

https://www.echotv.hu/vitalitas-2013-07-30-vitalitas

– See more at: https://www.magyarhirlap.hu/gyogygomba-kivonattal-a-termeketlenseg-ellen#sthash.00Bopxba.dpuf