Mikor szedjünk BioBrant?

A BioBran hatékonyságával kapcsolatban a legtöbb vizsgálat daganatos betegségek esetében történt. Több placebo kontrollált kettős vak vizsgálattal is igazolták a készítmény immunrendszer erősítő hatását, ezáltal világ viszonylatban is az egyik legjobban bevizsgált, kiváló minőségű, mellékhatás mentes immunerősítő, mely a legszigorúbb gyógyszeripari előírásoknak megfelelően készül a Japán Daiwa Gyógyszergyárban. Az orvosok által is elfogadott, neves orvosi szaklapokban publikált kutatási eredmények egyértelműen alátámasztják e készítmény hatékonyságát.

Nézzük sorban, hogy mikor is érdemes elkezdeni a fogyasztását?
  • Általános egészségmegőrzés céljából – a BioBran MGN-3 segít megerősíteni az immunrendszert, s ezáltal fokozza a szervezet azon képességét, hogy elpusztítsák a különböző fertőzések okozóit és az egyéb kóros sejteket, mielőtt még elterjednének.
  • Daganatos betegségek esetén – a BioBran növeli a fehérvérsejtek aktivitását és támogatja a kóros sejtek kiiktatását a keringésből azáltal, hogy növeli a természetes ölősejtek aktivitását. A természetes ölősejtek feladata többek között a keringő daganatos sejtek elpusztítása. Továbbá klinikai vizsgálatokkal igazoltan javítja az életminőséget azon betegeknek, akik a kemoterápiában részesülnek és különböző mellékhatásaik jelentkeznek ezen kezeléseknek, mint pl. hányinger és a hajhullás, mely gyakran csökkenthető ezen készítmény alkalmazásával. A leukémia és a myeloma esetében tapasztalható a legnagyobb előny, de jó eredményeket láttak más rákos megbetegedések, mint a limfóma, petefészek-, prosztata- és mellrák esetében is. Fontos megjegyezni, hogy a BioBran önmagában nem rákkezelésére használható készítmény, hanem hasznos kiegészítő kezelése ezen betegségeknek. A megfelelő kemoterápiás kezelés jelentősen csökkenti a rákos sejtek számát a szervezetben, míg a BioBran MGN-3 segít az immunrendszer megerősítésében. A Biobran előnyeiről szóló legtöbb kutatás a hagyományos daganatellenes szerekkel való együtt adása esetén vizsgálta a Biobran hatékonyságát.
  • BiobranVírusos fertőzések esetén (pl. HIV, az AIDS és a hepatitisz B, C)  javítja az immunológiai paramétereket  (pl. a gamma-interferon termelés, GOT, GPT és gamma GPT). In vitro kutatások azt mutatják, hogy képes gátolni a HIV-vírus terjedését is. A BioBran nem oki kezelés, hanem egy hasznos kiegészítő terápiás lehetőség a  kezelési programban.
  • Bakteriális fertőzések esetén, mint a légúti megbetegedések, láz és az élelmiszer-mérgezés – a BioBran segíthet helyreállítani a hagyományos kezelések mellett az immunrendszer működését. Ilyen esetben sem oki terápiaként használható, hanem kiegészítő terápiás lehetőségként javasolt az alkalmazása.
  • Cukorbetegség – a kutatási eredmények alapján a BioBran képes javítani a glükóz toleranciát – bár ez nem helyettesíti az inzulin terápiát vagy a vércukorszint ellenőrzését. Ez mindenképpen egy olyan terület, amely további kutatásokat igényel.
  • Gyulladásos betegségek  – a BioBran csökkenti a gyulladásos választ a szervezetben, ezzel elősegítheti a különböző gyulladásos állapotok gyógyulását, köztük pl. ízületi az gyulladást. Teszi ezt azáltal, hogy visszaszorítja a fehérvérsejtek, különösen neutrofil sejtek bejutását a gyulladt szövetekbe. Eddig nem voltak emberi klinikai vizsgálatok a BioBranal kapcsolatban gyulladásos betegek esetében, csupán kísérleti eredmények állnak rendelkezésünkre, de azok nagyon biztatók.
  • Allergia esetén – csökkenti a gyulladásos válasz, így a BioBran megvan az a képessége, hogy csökkenteni tudja az allergia tüneteit is. Teszi ezt azáltal, hogy visszaszorítja a hízósejteket, melyek a hisztamint raktározzák, s ezáltal az allergiás tüneteket is csökkentheti. Klinikai vizsgálatok még itt nem állnak rendelkezésünkre, de reméljük rövidesen ezeket is leközölhetjük, hisz a Japán cég folyamatosan végzi a különböző vizsgálatokat a BioBrannal.

A BioBrannal végzett kutatások eredményeit angol nyelven az alábbi weboldalon találják: https://www.biobran.org/research.html

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál, nem helyettesíti az orvosi kezelést. A BioBran nem gyógyszer, hanem természetesen anyagokat tartalmazó, kiválóan bevizsgált, rengeteg kutatási eredményt felmutatni tudó étrend-kiegészítő. Használata nem helyettesíti az egészséges életmódot és a helyes étkezést.

Termékrendelés: https://gombakiraly.hu/termekkategoria/biobran/