12 előny miért érdemes Biobran MGN-3-t használni!

A BioBran a világ egyik leghatékonyabb, kutatási eredményekkel is alátámasztott természetes immunrendszer támogató készítménye, melynek használata egyszerű és biztonságos! 12 előnyt gyűjtöttünk össze, hogy miért is érdemes ezt a készítményt fogyasztani!

 1. A BioBran hatékonyan növeli az immunrendszer működését: több mint 300%-al képes növelni az NK sejtek (natural killer=természetes ölősejtek) aktivitását pár hét alatt, míg a T-és B-sejt-aktivitást 200%  ill. 150%-kal növeli. A kutatások azt is kimutatták, hogy ez  jelentősen növelheti a természetes ellenanyag-termelést szervezetünkben.
 2. Egyéb hatásai is vannak: a kutatások azt mutatják, hogy gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatással is rendelkezik, valamint javítja a glükóz toleranciát, fokozza a hasnyálmirigy-és májműködést, csökkenti a kemoterápia káros mellékhatásait, és javítja az általános életminőséget.
 3. Könnyen felszívódik: a BioBran MGN-3 szájon nagyon egyszerűen bevihető a szervezetbe és a bélrendszerből könnyen felszívódik.
 4. Nem-mérgező: klinikailag is bebizonyították, hogy nem mérgező, még a rendkívül magas dózisban sem. Gyermekek és csecsemők számára is biztonságos (természetesen a testtömegnek megfelelően csökkentett mennyiségben).
 5. Rengeteg publikált kutatási eredmény: a termékkelkapcsolatban rengeteg publikáció született. Japánban, az Egyesült Államokban és Európában is kutatták ill. kutatják hatását, hatékonyságát. Sok kutatás eredményét neves, lektorált folyóiratokban publikálták. Számos placebo kontrollált kettős vak humán vizsgálati eredmény igazolja daganatos betegségek esetén az életminőség javító hatását.
 6. Gyorsan hat: a BioBran által az immunrendszer erősítése néhány nap alatt beindul, és néhány hét alatt a hatás eléri a 90%-os csúcsát.
 7. Természetes: természetes étrend-kiegészítő, rizskorpa és a shitake gomba enzimkivonatából készük. Ez nem szintetikus gyógyszer!
 8. Nem allergizál: nem tapasztaltak a BioBran használata során allergizáló hatást. Ezáltal nagyon hatékonyan használható hosszú távon is.
 9. Biztonságos: a készítménynek nincs ellenjavallata, más gyógyszerekkel is együtt adható. Értelem szerűen egyedül immunrendszert gátló készítménnyel nem javasolt az együtt adása. Több százezer ember használta az évek során, minden probléma nélkül.
 10. Könnyen adagolható forma könnyen lenyelhető tabletták (250 mg/tabl.) vagy oldható por (1000 mg/zacskó) formájában nagyon könnyű az adagolása. De feloldás nélkül is ízletes a por tartalma.
 11. Magas minőségű gyártás: ezt a készítményt szigorú előírásoknak megfelelően gyártja a Daiwa Pharmaceutical Japánban. Ezek az előírások megfelelnek mind a szigorú japán, valamint az európai és az amerikai élelmiszer-szabványoknak is.
 12. Óriási tapasztalat: 1990 óta több százezer betegnél használták az immunrendszer megerősítésére, eredményesen. Ekkora betegtapasztalat csak kevés készítmény mögött áll.

A BiobBan a világ egyik leghatékonyabb, kutatási eredményekkel is alátámasztott természetes immunrendszer támogató készítménye, melynek használata egyszerű és biztonságos!

Figyelem! Ez a készítmény nem gyógyszer, így gyógyító hatással sem rendelkezik. Az étrend-kiegészítők kiegészítő terápiaként javasolhatók a hagyományos orvosi terápiák mellett. Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célt szolgál, a benne lévő információk  nem helyettesítik az orvosi kezelést.

Forrás: https://www.biobran.org/summary.html

A BioBran a Gombakirály Webáruházban tabletta és por formájában is megvásárolható!

További információ és termékvásárlás: https://gombakiraly.hu/termekkategoria/biobran/

Spencer Bright: BioBran és az immunrendszer megerősítéséért folytatott harc c. könyve nemrégiben magyar nyelven is megjelent. A könyv az egeszseg@gombakiraly.hu email címen kérhető és mi ingyenesen, PDF formájában elküldjük!