Orvosok, akik BioBrannal gyógyítanak

Részletek Spencer Bright: BioBran és az immunrendszer megerősítéséért folytatott harc” c. könyvéből. Az életveszélyes betegségekben szenvedő emberek, de azok is, akik csak jó karban akarják tartani immunrendszerüket, egyre gyakrabban fordulnak a BioBran készítmény felé. Hasonlóképpen azok az orvosok is, akik az alternatív utat választják, egyre gyakrabban számolnak kezelési programjaikban a BioBrannal. Az alábbiakban bemutatjuk néhány orvos nyilatkozatát, akik számára a BioBran hatásos eszközzé vált.

Dr. Patrick Kingsley, Leicestershire grófságban dolgozó orvos, rendelőjét különböző stádiumban lévő daganatos betegek látogatják.

“Vannak készítmények, közéjük tartozik a BioBran is, amelyek manapság szinte minden rákos betegemnek előírok. Véleményem szerint a BioBran kiváló immunstimulátor”.

Dr. Ben Pfeifer Zürich melletti Aeskulap Klinikán dolgozik, a növényi alapú kezelés (azaz a fitoterápia) híve. Meggyőződése, hogy elég bizonyíték van arra nézve, hogy a fitoterápia, amellyel ő közelít a betegségekhez, igen előnyös a betegek számára. A BioBrant többféle növényi kivonattal együtt alkalmazza.

“Az utóbbi 15 évben, mialatt talán 1000-15000 beteget is kezeltem vagy konzultáltam az esetüket, rájöttem arra, hogy az utolsó stádiumban lévő prosztatarákos betegeknek a kemoterápia már nem sokat nyújthat. Ezért fordultam más irányba, a fitoterápia felé.” Az általa alkalmazott kezelésben részesülő páciensek nagyjából 70%-nál tapasztalható állapotjavulás! (https://www.canceractive.com/cancer-active-page-link.aspx?n=1483)

Dr. Julian Kenyon brit orvos különböző gyógymódokat alkalmaz, köztük pl. akupunktúrát, a nagy dózisú C-vitamin kúrát és a gyógygombákat.

A BioBrant azért vette fel gyógyászati fegyvertárába, mert – akárcsak a gyógygombák- proteoglükánokat használ az immunválasz módosítására. Dr. Kenyon szerint a BioBran “olyan készítmény, amelyet könnyű szedni, biztonságos, nincs semmi mellékhatása, kockázat nélkül szedhető nagyon nagy mennyiségben is, és jól beválik komoly betegségek kezelésében…Nincs olyan hagyományos gyógyszer, amelyben benne lenne a BioBran bármely funkciója, és amely -akár csak megközelítőleg is- annyira hatásos lenne.”

Serge Jurasunas professzor, lisszaboni orvos, már több mint 20 éve kezel rákos betegeket különféle termékekkel és különféle kezelési programok szerint.

“Rájöttem, hogy a BioBran a legjobb választás, nem csak a prosztataráknál, hanem például a tüdőráknál is. És jók az eredmények mellrák esetében is. Megfigyeltem, hogy a BioBran jobban stimulálja az immunrendszert, mint más termékek. A különbséget a betegek érzékelik – erősebbnek érzik magukat.”

Dr. Roger Lichy bristoli orvos.

Ha immunrendszerünk hatékonysága 30% alá csökkent, elérjük azt a pontot, ahol rákot kapunk. Az NK (natural killer=természetes ölősejtek) aktivitása rákos betegeknél 30%-os, vagy annál alacsonyabb.
“A Biobrant úgy tekintem, mint a leggyorsabb módját annak, hogy páciensek felemeljék a földre tepert immunrendszerüket.”

Az összeállítást készítette: Dr. Dóda Ildikó Orvos-természetgyógyász

Forrás: Spencer Bright: BioBran és az immunrendszer megerősítéséért folytatott harc c. könyvének 53-62 oldalán olvasható leírásokból részletek.

Megjegyzés: A kiemelt képen Dr. Patrick Kingsley látható. Az orvosok nevére kattintva nézhetik meg orvosi oldalukat.