BioBran, a leghatásosabb természetes immunmodulátor

Könyvünkben bemutattuk néhány bizonyítékát annak, hogy a BioBran – ez a rizskorpából és a shiitake-gomba enzimjéből készített biológiai válasz-modulátor (BRM) – hathatós, jótékony hatást gyakorolhat a legyengült immunrendszerre. A 21. században végre eljutottunk annak felismeréséhez, hogy az immunrendszer állapota döntő jelentőséggel bír a betegségek leküzdése és a lehető legjobb egészségi állapot fenntartása szempontjából.

A könyvben foglalt ismeretek bizonyára sokakat ösztönöznek majd arra, hogy a BioBrant kiegészítő készítményként beiktassák a különböző kezelési programokba. Ahogy Dr. Soyer előszavában kijelentette: “A BioBran működik.” nincs semmilyen mellékhatása és nem mérgező, úgyhogy teljesen érthető miért ajánlják betegeiknek az orvosok ezrei szerte a világon, és miért lett a világ vezető komoly immunrendszer-stimuláló étrend-kiegészítő terméke.

Jelenleg a BioBran tanulmányozása daganatos betegeken folyik, mivel szokás szerint az ő immunrendszerük a legkimerültebb akár magának a rákbetegségnek az előrehaladott állapotából kifolyólag, akár a kemoterápia, sugárterápia következtében. Ezen kívül a BioBran igen nagy segítség lehet a HIV-fertőzöttek, cukorbetegek, B-és C-típusú hepatitises betegek gyógyításában is, de egy sor közönséges betegség kezelésében is, mint pl. a nátha. A kutatás a jövőben bizonyára kiterjed ezekre a területekre is, egyenlőre azonban főként a rákkezelésre irányul.

A BioBran mögött egyre kiterjedtebb, természetes készítmény esetében szokatlanul nagy terjedelmű, bizalomra méltó orvosi kutatás áll. Az immunrendszerüket támogatni kívánó páciensekre nézve ez azt jelenti, hogy amennyiben a BioBran mellett döntenek, akkor pénzüket kipróbált, letesztelt termékre adják ki, amely valóban hatékony! Az említett kutatás szerint ezen készítmény egyik fő előnye a többi immunerősítővel szemben, amelyek mögött távolról sem áll ilyen aprólékos adatfeldolgozás. Ezenkívül az eddigi adatok szerint jóval hatékonyabb, mint a standard gombatermékek és kombinációik, a gyógynövény-keverékek, vitamin- és ásványianyag keverékek.

A BioBran a jelenleg kapható leghatásosabb természetes immunmodulátor, amely biztonságos, jól bevizsgált és könnyen alkalmazható készítmény.

Forrás: Részlet Spencer Bright – BioBran és az immunrendszer megerősítéséért folytatott harc c. könyvéből

Termékrendelés: https://gombakiraly.hu/termek/biobran-1000-mg-porkeszitmeny-30x/