BioBran, a japán csoda 2.

Folytatjuk sorozatunkat, melyben rövid esetleírásokat olvashattok  “Spencer Bright: BioBran és az immunrendszer megerősítéséért folytatott harc” című könyvéből!

Kis-sejtes tüdőrák: Y.B-nek nem voltak különösebb egészségügyi problémái, krónikus dohányosként előfordultak nála köhögési rohamok. 2002 szeptemberében azonban a köhögése nem akart szűnni, a felköhögött köpetében vért talált, elvesztette az étvágyát és lefogyott. 2001-decemberére állapota romlott. 87 kg-ról 73 kg-ra fogyott, az egész hasa fájt, egyáltalán nem volt étvágya és erős székrekedést tapasztalt.

2003 januárjában az MR vizsgálat és a biopszia kiterjedt kis-sejtes tüdőrákot állapított meg nála, amely átterjedt a nyirokcsomókra is. A prognózis szerint csak pár hónapja volt hátra. 2003 februárjában 4 részből álló kemoterápiát kapott, ennek következtében megjavult az étvágya. Érezte, hogy a rák visszavonulóban van, habár a kemoterápia mellékhatásai erősen jelen voltak nála. 2003 márciusában újabb kemoterápia következett és közben elkezdte szedni a BioBrant, napi 4 g-os “feltöltő adaggal” .

Egy hónappal az első BioBran adag után normalizálódott az étvágya és majdnem visszanyerte eredeti testsúlyát. Elmúltak a betegség tünetei,mint a rosszullét. abbamaradtak a kemoterápiát követő mellékhatások is, köpete már nem tartalmazott vért. a hasfájása viszont megmaradt.

Két hónappal az első BioBran adag után érezte, hogy kordában tudja tartani a rákot.

2003 augusztusában 90 %-os remisszióban volt, a BioBran adagját 1 g-ra csökkentette. Azóta leszokott a dohányzásról is. (92. oldal)

Melanoma: L.S egy szlovákiai nő, akinél 2002 októberében diagnosztizálták a jobb lábán a melanomát (rosszindulatú bőrrák). A diagnózis felállítása után azonnal megoperálták, majd kemoterápiás kezelésben részesült. Ismerőseitől megtudta, hogy egy ilyen betegség leküzdéséhez erős immunrendszer szükséges, ezért elkezdte szedni a BioBrant. Az első két hónapban 3 g-t szedett, majd a következő hét hónapban 2 g-ra csökkentette az adagot, majd a kezelés hátralévő részéig napi 1 g BioBrant használt. A kezelés alatt a BioBranon kívül nem használt semmi más étrend-kiegészítőt, épp csak az étrendjén módosított egy kicsit, több zöldséget és gyümölcsöt iktatott be, és korlátozta a zsíros ételek fogyasztását. Habár állítja, hogy “az élettől is elment a kedve”, a BioBran hatására hamarabb felépült, hamar visszatért az optimizmusa. Jelenleg nyugdíjas éveit éli, egészségesen. (91.o.)

Mellrák: egy 51 éves nő bal mellében daganatot észleltek 1994-ben, majd hormon és sugárkezelést kapott. Azonban nem történt javulás. 1995 márciusában napi 3 g BioBrant kezdett szedni és NK-sejtjeinek aktivitása hamarosan megkétszereződött. Az 1995 júliusi mammográfia semmi nyomát nem mutatta a daganatnak. A páciens továbbra is szedi a BioBrant és az 1997 januári vizsgálat is negatív volt…(90.o.)

A BioBrant a Japán Daiwa Pharmaceutical Co., Ltd., Tokyo gyógyszeripari cég fejlesztette ki és gyártja.

A készítménnyel rengetek vizsgálat készült, melyet egy vaskos könyvben is összefoglaltak 2006-ban (BioBran/MGN-3: Basic and clinical application to integrative medicine, Editor: Kenji Tazawa).

El szeretnéd olvasni Spencer Bright könyvét?

Most BioBran rendelés mellé AJÁNDÉKBA küldjük el a könyvet pdf formájában, ehhez tedd be a kosaradba jelképes 1 Ft-ért a könyvet:

BioBran és az immunrendszer… (pdf)