BioBran, a japán csoda!

Rövid esetleírások Spencer Bright: BioBran és az immunrendszer megerősítéséért folytatott harc című könyvéből!

EMLŐRÁK tüdő áttéttel: Egy 55 éves nőbetegnek 1996-ban eltávolították az egyik mellét, mely rákos volt. 1998-ban a hónaljában is megjelent a daganat, ekkor újabb műtétet hajtottak végre rajta. Ekkor már a mellkas CT a tüdejében 5mm-es áttétet állapított meg. A nő a kemoterápiától való félelme miatt visszautasította a terápiát, inkább egy természetes immunerősítőt, a BioBrant kezdte el szedni. 10 nappal az első BioBran adag után megfigyelte, hogy kevésbé kimerült, kezd visszatérni az életereje. 1999-ben készült CT vizsgálat szerint a tüdeje normalizálódott, nem látják az orvosok a daganatot (95.oldal).

PETEFÉSZEKRÁK: 1993 februárjában agresszív rákot diagnosztizáltak egy 53 éves nő mindkét petefészkén. A sebészeti beavatkozást kemoterápia követte. Ugyanabban az időben kezdett el BioBrant szedni napi 3 g-os adagokban. Már 3 héttel azután, hogy elkezdte a kemoterápiás kezelést és a BioBran szedését, állapota normalizálódni kezdett és NK (natural killer) -sejtaktivitása emelkedett. Eredményei egyre jobbak lettek és 4 és fél hónap múlva az NK-sejtek aktivitása elérte a 72,6%-t, ami meghaladja a normál értéket (75.oldal).

GYOMORRÁK: amikor az orvosok a japán Hokkaido városában felnyitották egy 53 éves nő gyomrát, hogy daganatokat távolítsanak el belőle, úgy döntöttek, nem folytatják a műtétet, inkább ismét összevarrták a gyomrot. A daganat úgy szét volt terjedve, hogy mást nem tudtak tenni. Közölték a nővel, hogy 3 hónapja van hátra és hazaküldték meghalni…Ezt követően kezdte el a BioBrant szedni napi 3 g-s adagban. Visszatért az étvágya, és ha jó napja volt, egyedül is végig tudott sétálni a lakáson.6 hónappal később újra megoperálták, mivel a legújabb vizsgálatok a daganat összezsugorodását állapították meg. ezen műtét során a megkisebbedett daganatot eltávolították (71. oldal).

MELANOMA: L.S egy szlovákiai nő, akinél 2002 októberében diagnosztizálták a jobb lábán a melanomát (rosszindulatú bőrrák). A diagnózis felállítása után azonnal megoperálták, majd kemoterápiás kezelésben részesült. Ismerőseitől megtudta, hogy egy ilyen betegség leküzdéséhez erős immunrendszer szükséges, ezért elkezdte szedni a BioBrant. Az első két hónapban 3 g-t szedett, majd a következő hét hónapban 2 g-ra csökkentette az adagot, majd a kezelés hátralévő részéig napi 1 g BioBrant használt. A kezelés alatt a BioBranon kívül nem használt semmi más étrend-kiegészítőt, épp csak az étrendjén módosított egy kicsit, több zöldséget és gyümölcsöt iktatott be, és korlátozta a zsíros ételek fogyasztását. Habár állítja, hogy “az élettől is elment a kedve”, a BioBran hatására hamarabb felépült, hamar visszatért az optimizmusa. Jelenleg nyugdíjas éveit éli, egészségesen (91.o.).

Forrás: Spencer Bright: BioBran és az immunrendszer megerősítéséért folytatott harc című könyve

Termékinformáció: https://gombakiraly.hu/shop/biobran-1000-mg-porkeszitmeny-30x/

A teljes könyvet itt rendelheted meg jelképes 1 Ft-ért és pdf formájában küldjük el:

BioBran és az immunrendszer… (pdf)