Dr Ganolife tea specialitások

Gyöngyösi Sándor nemrégiben több féle különleges teával is meglepte a gyógygombák kedvelőit!

Ezek a teák a kellemes ízük mellett különleges, BIO körülmények között termelt alkotóelemeikkel is kiemelkednek gyógyteáink közül.
 
A Dr Ganolife ganodermás tea megnyugvást ad a testnek és a léleknek, valamint életerőt biztosít a mindennapokhoz. A 100%-ban BIO termék Gyöngyösi Sándor biogombáit tartalmazza kis bio citromfűvel és bio citrombazsalikommal megspékelve, melyek egyedi, nagyon kellemes ízt adnak ennek a teakülönlegességnek. A benne lévő Ganoderma és a Shiitake gombát már régóta ismeri és használja az emberiség, az utóbbi években tudományos vizsgálatok tömege igazolta számtalan jótékony hatását, így például jótékony hatást fejt ki az emésztésre, támogatja a méregtelenítést, és az immunrendszerünk normál működését, valamint hozzájárul a napi életerőhöz!
 
A Dr Ganolife Nyugodt percekért teakeverék süngombát és levendulát tartalmaz, melyek 100%-ban ellenőrzött ökológiai gazdaságból származnak és a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. által minősített termék! A természetben számos olyan gyógynövényt találhatunk, amelyek rengeteg területen hasznosíthatóak a szervezetünk számára. A süngomba és a levendula az idegrendszerünkre van közismerten jótékony hatással. A stressz kortól és nemtől független bármikor jelentkezhet, ami meghatározza mindennapi tevékenységünket , és annak eredményét is. Íme egy kellemes, a népi gyógyászatból jól ismert növényekből álló teakeverék, amely nyugodt perceket hozhat mindennapjainkba.
Ezek a különleges termékek megvásárolhatók a Gombakirály Webáruházban a képekre kattintva!
 
 
 
 
Kellemes teázást kívánunk!