Leírás
Összetevők: parajdi só, bio vargánya gomba* (*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból)
Tárolása: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve tároljuk!
BIO ellenőrző hatóság: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 EU mezőgazdaság
A Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott termékek BIO Tanúsítványának száma: 144528123, mely 2025.01.31-ig érvényes, és az ellenőrző hatóság honlapján lekérhető: https://hu-oko-01.hu/ACM/faces/form/portal/certification/certsearch.xhtml
Miért érdemes az ételeinket parajdi sóval készíteni?
Az étkezési sóként általánosan használatos konyhasó és asztali só a bányászott kősónak egy olyan változata, amelyet kémiailag tisztítanak, illetve csomósodását különböző adalékanyagokkal akadályozzák meg, de vannak olyan konyhasók is, melyeket mesterségesen állítanak elő.
A parajdi só egy kősó. Természeres, és így pontosan olyan, ahogyan a föld azt nekünk ajándékozza, nem adnak hozzá és nem vesznek el belőle semmit. Kézzel bányásszák, apróbb darabokra őrölik, majd csomagolják. Nincsenek benne mesterséges adalékanyagok, nem esik át kémiai tisztításon sem. Természetes, egészséges és finom.
Forrás: https://parajdi-so.hu/etkezeshez
Értékelések
Még nincsenek értékelések.