Ganodermás csoda csoki

Osssza meg, ha tetszett

A Ganodermás csoda csoki Gyöngyösi Sándor fülöpjakabi gombatermesztő legújabb ötlete nyomás valósult meg, s a napokban került szinte elsőként az országban a kínálatunkba.

Mitől is különleges ez a csoki? A benne lévő alapanyagok gondosan lettek összeválogatva, és sikerült egy új, különlegesen finom ízű, kifejezetten egészségbarát édességet megalkotni. Ez a csoki BIO gazdaságokból származó alapanyagokat tartalmaz, s a csokoládék közül elsőként nyerték el a Biokontroll Kft. BIO minősítését.

Dr Ganolife bio csokoládés desszert

Ez a hivatalos neve egy igazi BIO különlegesség: ganoderma gomba – málna szeletek ill. homoktövis darabok csokoládéba mártva.

Ez a csoki bio ganoderma port tartalmaz, amit alacsony hőmérsékleten szárítottak és kíméletes darabolással porhanyósítottak. Ezáltal a gomba minden alkotóeleme sértetlenül a csokoládéba került (tehát nem kivonat). Ezt követően a fülöpjakabi bio termesztésű ganodermát málnával vegyítették, csokoládéba mártották és így csodás ízű, egészséges desszertet kaptak.

A ganoderma egészségre gyakorolt jótékony hatása már nagyon régóta ismert, nagyon sokan napi szinten fogyasztják ezt a fantasztikus gombát világ szerte. Csokoládéval vegyítve viszont nem próbáltuk még ki, de most már ezt is megtehetjük!

A ganodermás csokiban az alábbi egészségbarát összetevők kaptak helyet:

  • Bio étcsokoládé: Mint azt idáig a tudósok kiderítették, a csokoládé jó a szívnek, a vérkeringésnek és az agyunknak is.
  • Ganoderma gomba: „A kínai népi gyógyászatban már vagy 4000 éve ismerik” „Kínában ling zhi vagy shih a neve, ami annyit jelent, hogy a halhatatlanság növénye, illetve mágikus növény.”
  • Riszszirup: Növényi alapú édesítőszer. A rizs igen népszerű köret, de tudtad, hogy édesítőszer is készülhet belőle? Ráadásul egészséges!
    A rizsszirup természetes, teljes kiőrléssel előállított növényi édesítőszer. Előállításának alapja, hogy lebontják a rizsben található rostokat és a kívánt állag eléréséig főzik. Az így kapott szirup fele összetett szénhidrát, 45%-a maltóz és mindösszesen 3%-a glükóz. A finomított fehér cukorral szemben a maltóz 1-1,5 órán át emésztődik a szervezetben, az összetett szénhidrátok pedig 3-4 órán keresztül látnak el energiával. Ásványi anyagokat tartalmaz, mint például cink, magnézium, kálium, foszfor, mangán, valamint B-vitamin is található benne. És amit sokan nem tudnak: az alacsonyabb fruktóz tartalma miatt kiváló fruktóz intoleranciában szenvedőknek is.
  • Kókuszolaj: A kókuszolaj a trópusokon őshonos kókuszpálma magjának szárított beléből kisajtolt növényi olaj.
    „A kókuszzsír összetétele különleges a zsiradékok között. A többi növényi eredetű zsiradékkal szemben több mint 90%-ban tartalmaz telített zsírsavakat, ezen belül pedig nagy arányban tartalmaz közepes szénláncú zsírsavakból álló triglicerideket (olyan zsírsavakat amelyek 6-12 szénatom összekapcsolásával keletkeznek). Ez utóbbi azért fontos, mert a közepes szénláncú zsiradékok könnyebben felszívódnak a szervezetben és gyorsabban is „keletkezik” energia belőlük” – mondja a szakértő.
  • Tápióka keményítő: A hagyományos liszt termékekkel ellentétben a  Tápióka gluténmentes, diómentes és szójamentes. Nem okoz problémát a  gluténérzékenység vagy dióallergiás emberek számára.

A Dr Ganolife nem más tehát, mint egy falatnyi csokiba zárt egészség!

Válaszd ki a neked leginkább tetsző ízű ganodermás csokit:

https://gombakiraly.hu/termekkategoria/dr_ganolife/bio-csokik/