INGYEN vitamin Önnek!

A Gombakirály Webáruházban  kiváló minőségű gyógygombás termékek széles választéka kapható, melyek segíthetnek bennünket egészségünk megóvásában.

Webáruházunk egyediségét az adja, hogy orvos-természetgyógyász segíti a munkánkat, aki háziorvosi és fitoterápiás tapasztalatával igyekszik személyre szabott kiegészítő terápiát összeállítani a különböző problémák megoldására. A gyógygombák már 2000 évvel ezelőtt is gyógyítottak és nagy valószínűséggel 2000 év múlva is gyógyítani fognak majd. A mai modern kor emberei közül egyre többen előnyben részesítik ezeket az ősi gyógyítókat, hisz az esetek legnagyobb részében mellékhatások nélkül képesek támogatni hosszú távú egészségünket.

ÚJ VÁSÁRLÓINKNAK szól mostani AKCIÓNK!

Regisztráljon és vásároljon a Gombakirály Webáruházban legalább 10.000 Ft értékben bármilyen terméket és AJÁNDÉKBA küldünk Önnek 1 db 70 db-os kiváló minőségű Bioheal 3000 NE-es D3-vitamint. Megrendelés leadásakor adja meg a termék kupon kódját!

[box type=”tick”]70 db-os 3000 NE-es D3-vitamin kupon kódja: d3-3000[/box]

Hogyan tudja érvényesíteni kedvezményét?

A 10.000 Ft értékű termék kiválasztása után tegye bele a kosarába a D3-vitamin tartalmú terméket is, majd írja be a fenti kupon kódot. A kupon kód megadása után a D3-vitamin termék ára (1.390 Ft) levonásra kerül a fizetendő összegből, így válik Önnek INGYENESSÉ. Vásárlásonként csak egy kupon kód használható! 

Az Ön ajándék D3- vitaminjának leírását itt találja:

https://gombakiraly.hu/aruhaz/d3-vitamin-3000ne-lagykapszula-70x

BH_D3