Performax Forte™ kapszula

14.690 Ft

Ez a termék bizonytalan ideig nem beszerezhető be Amerikából, addig javasoljuk helyette a NaJa Forest BIO Cordyceps kivonatát: 

https://gombakiraly.hu/shop/naja-forest-bio-cordyceps-etrend-kiegeszito/

 

 

 

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Performax Forte egy Cordycepset (kínai hernyógomba) is tartalmazó termék. A Földön élő 4 különböző Cordyceps fajt és számos különböző Cordyceps családot tartalmaz.

Performax_SS12-MICHAEL-KLIM3

A Performax Forte tartalmaz még króm-kelátot is, a króm aktív szerepet játszik a szervezet anyagcseréjében.  A készítményben jelen lévő króm segíti az anyagcserét, ezáltal a termék gyorsabb felszívódását.

A krómon kívül a másik fontos ásvány a Performax Forte-ban az a magnézium, mely a könnyebb felszívódás érdekében természetesen kelát formában van jelen. A magnézium kiegészíti a gombák hatásait, hiszen rendben tartja a szív- és érrendszeri működéseket a legnagyobb próbatételek esetén is. Emellett fontos az igenrendszer működéséhez és a fehérjeszintézishez is.

Harmadik összetevője az a Szibériából származó Rhodiola rosea (aranygyökér), melynek rengeteg, a szervezet számára pozitív hatása ismert. Általános immuntámogató hatása, a vércukorszint kordában tartása, a máj védelme, és a szervezet sportteljesítményének támogatása csak a legfontosabb hatásai a Performax Forte-ban.

teljesítmény100% USA és EU minősített összetevőket tartalmaz. A termék minden összetevője Amerikában termesztett szerves anyag. Kizárólag növényi anyagokat tartalmaz. 100% tisztaságú, semmilyen adalék és töltő anyagot nem tartalmaz. Tanúsítványozott kóser anyagokból készült. Szedése kockázatmentes- a termék pozitív hatása garantált.

Performax Forte összetevői: 
  • Cordyceps sinensis alohaenisis hybrid,
  • Cordyceps sinensis CS-4,
  • Cordyceps millitaris,
  • Cordyceps sobolifera,
  • Cordyceps ophgioglossoides,
  • Rhodiola rosea,
  • chromium (króm),
  • magnesium.

Hatóanyag napi adagban: 1 tabletta 617,25 mg cordyceps, 3 tabletta 1851,75 mg cordyceps.

Adagolása: 3×1 tabletta étkezés közben.

A cordyceps sinensis és a rhodiola rosea porított drog formában került felhasználásra.

Csomagolási egység: 90 db (750mg/db) kapszulát tartalmaz tégelyenként.
OETI reg. száma: 9189/2011
Származási ország: USA
Gyártja: Aloha Medicinals

Forgalmazza: Organicbar Kft. 6400 Kiskunhalas, Ady E. u. 5.

Figyelem! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig.

 

 

 

 

Érdekelhetnek még…