Akció!

Nyári BIOGOMBA csomag

15.570 Ft

Nyári BIOGOMBA csomagunk 3db 20g Bio ganoderma őrleményt tartalmaz, melyhez AJÁNDÉKBA küldünk egy nagy méretű bordó bevásárlótáskát (990 Ft értékű), mely tuti a kedvenced lesz a nyáron!

Ez a csomagajánlat csak a Gombakirály Webáruházban érhető el és vásárlásonként 1db tehető a kosárba!

Leírás

Nyári BIOGOMBA csomagunk 3db 20g Bio ganoderma őrleményt tartalmaz, melyhez AJÁNDÉKBA küldünk egy nagy méretű bordó bevásárlótáskát (990 Ft értékű), mely tuti a kedvenced lesz a nyáron! Ez a csomag a készlet erejéig rendelhető!

A 20g-os Bio ganoderma őrlemény termékleírását itt találod:

Bio Ganoderma őrlemény 20g

A fülöpjakabi Bio Ganoderma őrlemény 100%-ban ellenőrzött biogazdaságból származó, kiváló minőségű, nagyon kedvező árú gyógygomba termék, melyből ganoderma tea készíthető. A ganoderma gomba hasznos tápanyagok tömegeit tartalmazza, így vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok és aminosavakat tartalmaz, éppen ezért tartják ezt a gombát az életerő forrásának. Azoknak javasoljuk a fogyasztását, akik szeretnék feltölteni a szervezetüket természetes módon tápanyagokkal.

Hogy pontosan milyen tápanyagokat tartalmaz a fülöpjakabi Bio ganoderma gomba, itt nézheted meg: https://gombakiraly.hu/fulopjakabi-ganoderma-por-analitikai-adatai/

Itt nézheted meg Gyöngyösi Sándor biogazda bemutatásában, hogyan kell elkészíteni a ganoderma teát (azaz a vizes kivonatot) Bio ganoderma őrleményből:

Ez a csomagajánlat csak a Gombakirály Webáruházban érhető el!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nyári BIOGOMBA csomag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.