JOGHURT CSOMAG: joghurt érlelő + hőmérő + joghurt oltókultúra (6x)

9.990 Ft

A gyógygomba őrleményeket joghurtba beletéve érdemes fogyasztani. Ehhez a házi joghurtot javasoljuk, melyet ezen csomagban található érlelő segítségével egyszerűen, otthon el lehet készíteni, hogy mindig friss és egészséges joghurtba tegyük a gyógygombánkat.

Kategória: Címke:

Leírás

Ez a JOGHURT CSOMAG a házi joghurt elkészítéséhez szükséges eszközöket tartalmazza.

 

A csomag tartalma:
  • 1 db érlelő,
  • 1 db egy literes üveg,
  • 1 db digitális hőmérő,
  • 6 zacskó Pro-Pre joghurt oltókultúra. Egy zacskó oltókultúrából 1 liter házi joghurt készíthető.

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését.

joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminkoban gazdag.

 

Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.

 

Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.

Az érlelőt csak egyszer kell megvásárolnia, a későbbiekben már csak az oltókultúrát kell rendelnie webáruházunkban.

Pro-Pre joghurt oltókultúrák árai:

  • 1 liter házi joghurt elkészítéséhez elegendő mennyiség, 990 Ft/liter,
  • 6 liter elkészítéshez elegendő mennyiség, 898 Ft/liter, 6×898= 5.390 Ft
  • 12 liter elkészítéséhez elegendő mennyiség, 832 Ft/liter, 12×832= 9.990 Ft

Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült termék fogyasztása nem javasolt!

Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft.

Keress meg minket a Facebookon!