Immune Assist™ kapszula

19.950 Ft

Ez a termék bizonytalan ideig nem szerezhető be Amerikából, addig javasoljuk helyette a szintén BIO minősített, hazai NaJa Forest N5 kivonatot, mely ugyan azon gyógygombák kivonata, melyek az Immune Assiste termékben helyet kaptak:

Elfogyott

Leírás

Immune Assist Critical Care Formula amerikai és nemzetközi szabadalom által védett, több mint 200 különböző gomba eredetű immun-stimuláló poliszaharidot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, az amerikai Aloha Medicinals Inc. terméke, a világ egyik legígéretesebb immunrendszer támogatója! Körülbelül 200 különböző gomba eredetű poliszaharidot tartalmaz (pl. lentinan, PSK, PSP és D-Nanba).
Összetétele:
Az Immune-Assist Critical Care szabványosított és szabadalmazott, magas koncentrációjú  poliszacharid kivonat, melyet 5 féle gyógygombából nyernek. A gyógygombák és a bennük lévő hatóanyagok az alábbiak:
  • Agaricus blazei
  • Cordyceps sinensis
  • Grifola frondosa (maitake)
  • Lentinus edodes (shiitake)
  • Ganoderma lucidum.
Hatóanyag napi adagban:
  • 6 kapszula béta glukan 1500 mg
  • 12 kapszula beta glukan 3000 mg

Minden összetevőt BIO termesztés útján nyernek, nem tartalmaznak sem GMO-t, sem adalékanyagot.

BIO és KÓSER minősítéssel rendelkező termék!

Az Immune-Assist Critical Care szájon át alkalmazható szer, mely segítheti a  felnőttek és  gyermekek immunrendszerének működését egyaránt. Poliszacharidok heterogén elegye, melyeket különböző „gyógygombák”-ból vonnak ki.

Az Immune-Assist Critical Care adagolása:

3-6 kapszula étkezés közben, naponta kettőször.

Felszívódása és hatékonysága C-vitamin egyidejű szedése mellett nő, ami a poliszacharidok bélben történő felszívódását segíti. Minimum napi 500 mg C-vitamin bevitele javasolt.

Túladagolás: Az Immune-Assist Critical Care túladagolása esetén fennálló mellékhatásokra vonatkozóan nincs tapasztalat.

Mellékhatások és ellenjavallat

Az Immune-Assist Critical Care  2000 óta található meg az amerikai piacon és eddigi szedése során nincs tapasztalat a mellékhatásokat,  illetve az allergiás reakciókat illetően.  Mind a felnőttek, mind a gyerekek teljes biztonsággal szedhetik.

Használatára vonatkozó elővigyázatosságok

Az Immune-Assist Critical Care használata csökkentheti a vércukorszintet hiperglikémiás vagy II. típusú diabéteszes betegeknél. Mindez a magas poliszacharidtartalomnak köszönhető (B-glükán és glükoprotein), mely hozzájárul a cukrok bélben történő felszívódásának csökkenéséhez.
Nincs tapasztalat más gyógyszerekkel történő kölcsönhatásra.

Használat terhesség és szoptatás esetén

NEM ellenőrzött a termék használatának biztonságossága terhesség és szoptatás ideje alatt; használata tehát elővigyázatosságot igényel és esetleges bevitele orvosi ellenőrzés mellett ajánlott.

Figyelmeztetés! Az Immune-Assist Critical Care étrend-kiegészítő, ezért súlyos betegségek esetén immunmoduláns kezelésként lehetséges alkalmazni, mely az egyéb, hagyományos terápiák hatékonyságát növelheti és fokozhatja, de nem helyettesíti! Az Immune-Assist Critical Care  nem alternatív terápia, hanem kiegészítő terápia.

Kiszerelése: 90db 590 mg-os növényi kapszulát tartalmaz dobozonként.
Származási ország: USA
OETI reg. szám: 9187/2011

Forgalmazza: Organicbar Kft. 6400 Kiskunhalas, Ady E. u. 5.

Figyelem! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig.

A termékkel kapcsolatos, termékcímkén feltüntetésre nem került információk a forgalmazó honlapjáról származnak.

Ez a termék kínai összetevőket NEM tartalmaz!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Immune Assist™ kapszula” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…