Akció!

BIOGOMBA csomag

20.760 Ft

A CSOMAG TARTALMA: 4x 20g BIO ganoderma örlemény +  AJÁNDÉK  gomba formájú sószóró, mely Erdélyben készült, egyedi termék.

 

 

 

 

8 készleten

Leírás

fülöpjakabi Bio Ganoderma őrlemény ellenőrzött, vegyszer mentes biogazdálkodásból származó, szárított, majd őrölt, 100%-ban ganodermát tartalmazó magyar biogomba termék!

Ganoderma gyógygomba az egyik legismertebb és legnépszerűbb gyógygomba világszerte. A tradicionális keleti medicina (Japán és Kína) kb. 4000 éve alkalmazza jótékony tulajdonságai miatt. A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a Ganodermára.

Bio Ganoderma őrlemény javasolt használata: 

A biogomba tartalmú termékek használatánál érdemes mindig kisebb adaggal kezdeni (pl. fél mokkáskanálnyi mennyiség), s hetenkénti emeléssel lehet emelni, de 3×1 mokkáskanálnyi mennyiségnél többet nem javasolunk fogyasztásra.

A Bio Ganoderma őrleményt joghurtbakefirbe, vagy akár kávéba, teába érdemes beletenni és elfogyasztani. Amennyiben a joghurtot választja, érdemes oltókultúra segítségével házilag előállított joghurtot használni, mely garantáltan színezék és adalék mentes!

Mellékhatás: mint mindenre, a gomba készítményekre is lehetséges, hogy valaki érzékeny, bár szerencsére ez csak nagyon ritkán fordul elő. Éppen ezért mindig érdemes kis mennyiséggel kezdeni a használatát, hisz az allergiás reakció már nagyon kicsi mennyiség bevitele esetén is látható. Amennyiben allergiás reakciót tapasztal a gomba használata kapcsán, azonnal hagyja abba alkalmazását.

A CSOMAG TARTALMA: 4x 20g BIO ganoderma örlemény (4x 5190 Ft) +  AJÁNDÉK  gomba formájú sószóró, mely Erdélyben készült, egyedi termék (értéke 990 Ft).

Figyelem! Véralvadásgátló gyógyszerrel való együtt adása a vérzés veszélyét fokozhatja, ezért csak fokozott odafigyelés esetén javasolható az együttes használatuk!

Csomagolás: üveg tégely.

Töltőtömeg: 4x 20 g bio ganoderma őrlemény.

A sószóró mérete: 7X4 cm.

Termelő: Gyöngyösi Sándor

Gyártja és forgalmazza: Gyöngyösi és Társai Kft. 6116 Fülöpjakab, Tanya 628.

Ellenőrzi: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

Minőségét megőrzi: az üvegen feltüntetett időpontig.

Gluténmentesség igazolásagluten-tartalom

Figyelem! Az élelmiszerek, így a biogomba tartalmú termékek is, nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyító hatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

Ez az akciós BIOGOMBA csomag kizárólag a Gombakirály Webáruházban rendelhető, a készlet erejéig, vásárlónként 1 db-os mennyiségben!

 

 

Érdekelhetnek még…