SCnet

Scnet partner
Scnet partner

A Gombakirály Webáruház csatlakozott az SCnetwork INGYENES törzsvásárlói rendszerhez, és így minden törzsvásárlói azonosítóval rendelkező vásárlónknak a vásárlás alkalmával 5%  visszatérítést biztosítunk a termékeink árából. 

A törzsvásárlók 3-30%-os visszatérítéssel vásárolhatnak pl. AGIP, REAL, Vodafone üzleteiben! Az elfogadó helyek száma folyamatosan bővül!

[box type=”tick”]Hogyan tudom érvényesíteni a kedvezményt?[/box] 
1.  SCnet azonosító számmal rendelkezem:  megrendelés leadásakor a Megjegyzés rovatba írja be a saját azonosító ID-számát.

2. SCnet azonosítószámmal NEM rendelkezem: 

  • először INGYENESEN regisztráljon a törzsvásárlói rendszerbe az alábbi weboldalon, erre a linkre kattintva:  httpss://www.scnetworld.com/hu/ és az ajánló ID számához írja be a következő kódot: 188682. Az ajánló telefonszámához nem kell írni semmit sem.
  • miután megkapta a saját azonosító ID-számát, azt követően megrendelés leadásakor azt írja be a Megjegyzés rovatba, s így tudja az 5%-os visszatérítést érvényesíteni.

[box type=”tick”]Többet szeretne tudni ennek a törzsvásárlói közösségnek a működéséről és előnyeiről?  [/box]
Minden hétköznap délelőtt 9 órakor ill. este 20 órakor hallgassa meg a webkonferenciát, ahol további értékes információkat tudhat megvásárlói  közösségről.

Regisztrációt követően a Webkonferencia az alábbi weboldalon keresztül érhető el: https://login.meetcheap.com/conference,15621114