Posted on Hozzászólás most!

Nyári gyógygomba akció!

Vásároljon bármilyen gyógygomba tartalmú terméket a Gombakirálynál 2017.08.31-ig és mi ugyan annyi Delavie vitaminokkal dúsított italt küldünk ajándékba! Hogy néz ki pontosan a vásárlás menete?

  1. Helyezze be a kosarába a kiválasztott gyógygomba termékeket és menjen a pénztárhoz.
  2. A rendelés leadásakor írja be a kupon kód rovatba: delavie-nyari-akcio
  3. A csomagban annyi 250 ml-es Delavie vitaminokkal dúsított italt fog találni, ahány gyógygomba tartalmú terméket rendelt, pl. 4 db Bio ganoderma őrlemény vásárlásakor 4 db Delavie italt küldünk ajándékba.

A Delavie vegyes gyümölcs-lével és svájci fűszernövény kivonatokkal ízesített, szénsav- és alkoholmentes ital hozzáadott vitaminokkal (A, B3, B5, B6, B7, B9 B12, C és E vitamint tartalmaz). Rendszeres napi fogyasztásával hozzájárulhatunk a szervezet vitamin ellátásához.

FIGYELEM!

  • Webáruházunkban egy vásárlás alkalmával csak egy féle kupon kódot tud érvényesíteni, így más kuponos akcióval nem lehet összevonni a rendelést!
  • Csak a webáruházban leadott rendeléseknél tudja érvényesíteni a kupon kódot, telefonos vagy emailes rendeléseinknél nem.

Reméljük felfrissül ettől a finom és szerintünk nagyon egészséges italtól, mely az 1000 mg/250 ml-es C-vitamin tartalma révén hozzájárul a gyógygombák hatásának kifejtéséhez is!

Kellemes nyári felfrissülést kívánunk!

Gombakirály Webáruház

Vélemény, hozzászólás?