Posted on Hozzászólás most!

Megérkeztek a szeletelt és egész szárított shiitake biogombák!

Az OMÉK-en került bemutatásra először az új bio szárított Shiitake. Két kiszerelés közül lehet választani az egyikben egész gombák, a másikban pedig a szeletelt gombák találhatók.

A Shiitake gomba illatos, kellemes, kissé hagymára, fokhagymára emlékeztető íze van, ezért széles felhasználási lehetőséget nyújt a konyhában. Használhatjuk önálló ételek készítésére vagy fűszerezésre salátákhoz, levesekhez és sültekhez egyaránt! Ez nem minden…

A Bio shiitake gomba 100%-ban családi gazdálkodásból és bio termesztésből származik. A termék kíméletes gyártási technológiával készül, alacsony hőmérsékleten kerül szárításra, ezáltal a gomba minden alkotóeleme sértetlenül a termékben marad. Kézi manufakturális jellegű gyártási technológiát alkalmazva törekednek arra, hogy termékek kiváló minőségüket megőrizzék. Ez a szárított bio shiitake gomba az egyedi receptúra alkalmazása miatt kiemelkedően jó beltartalmi értékekkel rendelkezik.

Alacsony kalória értékű és 18-20% fehérjetartalma miatt ideális választás diétázóknak és reform konyha kedvelőknek egyaránt! A szeletelt és egész szárított biogombákat elsősorban ételekhez ajánljuk.

Felhasználási javaslat:  a száraz, szeletelt gombát áztassa 30 percig langyos vízben. A beáztatott gomba felhasználható levesekhez, szószokhoz, húsok mellé, valamint párolva, sütve.

Amennyiben rendelni szeretne, itt adhatja le a rendelését: https://gombakiraly.hu

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Vélemény, hozzászólás?