bg2

Húsvéti megújulás!

HÚSVÉT, a Feltámadás, Megújulás, Újjászületés ünnepe!

Az év egyik legcsodálatosabb ünnepe a Húsvét, amely a keresztény világ egyik legmeghatározóbb ünnepe. Vallási szempontból Jézus feltámadásának ünnepe ez, a test halála felett aratott győzelem. Ugyanakkor a tavasz ünnepe is, az újjáéledő természet köszöntése. A megújulás, az újjászületés erői és energiái járják át a természetet és az embert.

 

MI IS MEGÚJULTUNK EZEN ÜNNEP ALKALMÁBÓL! A Gombakirály Webáruházban 2012 óta tudják kedves Vásárlóink megvásárolni a legkiválóbb minőségű BIO gyógygombákat. Gyógygombáink 90%-a hazai termesztőtől származik, ilyenek pl. a fülöpjakabi Gyöngyösi Sándor biogombái, a Vígh Dávid liofilizált gyógygombái vagy akár Szabó Nikoletta bio gyógygomba kivonatai. Mindig kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy kínálatunkban csak és kizárólag a legtisztább, legjobb minőségű, ellenőrzött biogazdaságokból származó gyógygombák kerülhessenek. Orvos-természetgyógyászunk segítségét is ingyenesen tudjuk biztosítani Önök számára.  A Gombakirály egyszer már átesett egy kissebb átalakításon, de most jött el a teljes megújulás ideje!

Letisztult desing és egyszerűbb használhatóság – ez a két legfontosabb változás!

 

Technikailag fontos tudni, hogy a régi felhasználónév megadásával új jelszót kell kérniük regisztrált vásárlóinknak! Ezt követően tudnak rendelni eltárolt adataikkal.

Amennyiben bármilyen hibát észlelnek, kérem írjanak nekünk (egeszseg@gombakiraly.hu) vagy hívják ügyfélszolgálatunkat (hétköznapokon 9-15 óra között a 70-3222-746-os telefonszámon), és igyekszünk minél hamarabb segíteni!

 

Várjuk Önöket szeretettel továbbra is a Gombakirály Webáruházban!