aloha-medicinals-gyogygombak

Hogyan készülnek a gyógygomba termékek Amerikában?

Az amerikai Aloha Medicinals Inc. a világ egyik leghíresebb és legnagyobb gyógygombákkal foglalkozó biotechnológiai cége, gyógygombáik 100%-ban Organikus körülmények között teremnek. Az Aloha Medicinals Inc.-nál mikológusok, mikrobiológusok, biokémikusok, állatgyógyászati ​​és humán egészségügyi szakemberek is dolgoznak, akik folyamatosan fejlesztik és tesztelik az új termékeket. Jó néhány olyan gyógygomba termékük is van, melynek organikus körülmények között való termesztését más cégeknek nem igazából sikerült eddig megoldani. Ilyen például a cordyceps (kínai hernyógomba), a mandulagomba (Agaricus blazei) vagy akár a Chaga gomba is. A cordycepsből készül a világ egyik híres és sportolók által egyik legtöbbet használt terméke, a Performax Forte.

Az Aloha Medicinals-nál sok évnyi kísérletezés után sikerült megoldani a Cordyceps sinensis különleges termesztését. Ez a forma garantáltan a leghatásosabb Cordyceps a világon, mely 5-ször hatásosabb, mint a vadon termő Cordyceps!

Másik méltán híres termékük, a hat féle gyógygombából összeállított, erőteljes immuntámogató hatással rendelkező, bio és kóser minősítéssel is rendelkező Immune Assist. Az Immune Assist kapszulában megtalálható az Agaricus blazei, a Cordyceps sinensis, a Maitake, a Shiitake, a Ganoderma lucidum, és a Tramates versicolor, azaz a Lepketaplógomba is.

 

Minden gyógygomba termékük harmadik fél által tanúsított organikus, GMO-mentes, 100%-ban természetes termék.

Nem használnak töltőanyagokat, tartósítószereket vagy adalékokat a termékeikben.

A hivatalos ORGANIKUS minősítésüket, GMP (Good Manufacturing Practice Certification) minősítésüket  itt találják a cég weboldalán: https://www.alohamedicinalseu.com/

Az alábbi képes összeállítás kiválóan szemlélteti a cég technikai fejlettségét, szakmaiságát és hihetetlen profizmusát:

A Gombakirály Webáruházban az Aloha Medicinals termékei folyamatos raktárkészlet mellet megvásárolhatók!