bb_105_250_S

Hogy készül a BioBran®?

A BioBran ® MGN-3 nem toxikus étrend-kiegészítő, amely már több mint 15 éve jelen van a japán, USA-beli és európai piacon, és azóta is nagyon kedvező a visszhangja a fogyasztók körében. Néhány tudós szerint ez a jelenleg kapható leghatásosabb immunmódosító készítmény. A japán Daiwa Gyógyszergyár készítményének gyártástechnológiai eljárása szabadalommal védett a világ számos országában: Japán (No.3519187), USA (No.5560914), Európa (Egyesült Királyság, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Németország és Portugália) (No.0753582), Korea (No.0344755)

A gyártási folyamat képekben: képek segítségével mutatjuk be, hogyan is készül az egyik legkomolyabb kutatási háttérrel rendelkező immuntámogató termék, mely több, placebo kontrollált kettős vak klinikai vizsgálatokban is bizonyította már hatékonyságát.

biobran_összetétele
A BioBran gyártási folyamata.

 

A BioBran® poliszacharidokban és más hemicellulózokban gazdag, hatóanyagának azonban az MGN-3 elnevezésű arabinoxilán vegyületet tartják. Ez a természetes anyag elősegíti a szervezet immunrendszerének erősödését és az általános egészségi állapot javulását. A készítmény vegetáriánusok számára is megfelelő, és nem tartalmaz semmilyen genetikailag módosított összetevőt.

Ez a készítmény nagyon jól használható az immunrendszer meggyengülése esetén, annak támogatására, daganatos betegeknél a kemoterápia mellékhatásainak enyhítésére és az életminőség javítására.

Amennyiben orvosi kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, hívja orvos-tanácsadónkat telefonon, aki segít Önnek megválaszolni kérdéseit.

A készítmény a Gombakirály Webáruházban folyamatosan,
AJÁNDÉK D3-vitaminnal, INGYEN szállítással megvásárolható.

Forrás: https://www.daiwa-pharm.com/english/product/biobran.html

biobran-promo