Ganoremix-montázs-biogomba

GanoReMix, avagy ganoderma turbósítva!

A gyógygombák egészségre kifejtett hatását már nagyok sokan megtapasztalhatták az utóbbi években, de sokan nem tudják, hogy a gyógygombák hatását egyes anyagokkal tovább tudjuk erősíteni. A gyógygombák közül a ganoderma gomba az, melynek legismertebb a hatása, míg az antioxidánsok közül talán a resveratrol lett méltán a leghíresebb. De mi történik vajon, ha a ganoderma mellé valahogyan oda “varázsoljuk” a resveratrolt, ráadásul mindezt BIO kivitelben?

  • A ganoderma gomba magas béta-glükán tartalmának köszönhetően rengeteg ismert és hasznos hatással rendelkezik, így igazoltan támogatja a szív- és érrendszer, az idegrendszer és az immunrendszer működését, valamit hatékonyan segíthet a kórokozók elleni küzdelemben is.
  • A resveratrol, mint antioxidáns, daganat ellenes, gyulladáscsökkentő, vércukorcsökkentő hatással rendelkezik, emellett a szív- és érrendszerre kifejtett jótékony hatását is sikerült már állatkísérletes vizsgálatokkal bizonyítani.

Gyöngyösi Sándor fülöpjakabi biogomba termesztő évekig kísérletezett, mire rájött, hogyan lehet a ganoderma gomba hatását egy kis resveratrollal felerősíteni.

Sok évi munkájának eredményeként alkotta meg GanoReMix néven a 2016-ban forgalomba hozott étrend-kiegészítőjét, mely egyedülállóan magas poliszacharid és polifenol tartalmú bio termék lett: GanoReMix = Ganoderma + Resveratrol Mix. A GanoReMix speciális biotechnológiai eljárással, speciális táptalajon előállított bio gomba mycélium, mely egyedülálló termék a világban.

Mit is érdemes tudni a GanoReMix étrend-kiegészítőben magas koncentrációban jelen lévő anyagokról?

  • A poliszacharidok közül a ganoderma gombábak a béta-glükán fordul elő nagyobb mennyiségben.A béta-glükán leginkább az immunrendszer stimulálására és megerősítésére szolgál. Segítségével sikeresen erősíthetők meg a krónikus betegek, a tartósan stressznek kitett egyének, a kemo- vagy sugárterápián átesettek immunrendszere is. A béta-glükánt feldolgozó makrofágok olyan anyagokat választanak ki, amelyek aktiválják és képessé teszik a CR3 receptorral rendelkező fehérvérsejteket az azonos markerekkel megjelölt tumorsejtek elpusztítására.
  • A polifenolok olyan természetes vegyületek, amelyek nagy mennyiségben fordulnak elő bizonyos fajta gyümölcsökben (pl. vörös áfonya, kék áfonya, tőzegáfonya, szőlő, citrus fajták), de a teafűben, extra szűz olíva olajban, és a fekete csokoládéban is többek között megtalálhatók. A polifenolokat családokra bontjuk (flavonok, proantocyanidinek, stilbének, lignanok), közülük a flavonok a legismertebbek. A polifenolok iránti érdeklődés akkor nőtt meg igazán, mikor kiderült, hogy korunk két legpusztítóbb betegségcsoportjában, a rosszindulatú daganatok, valamint a szív-, és érrendszeri betegségek esetében komoly védő hatással rendelkeznek. A resveratrol az egyik legtöbbet kutatott polifenol.

Mennyi is az annyi?

Nem elég mondani, bizonyítani is kell! Gyöngyösi Sándor és a mögötte álló kutatói csapat egy független laborban bevizsgáltatta a hagyományos BIO Ganoderma és a BIO GanoReMix összetételét, és a rendelkezésünkre is bocsátotta ezen vizsgálatok eredményeit:

Paraméter BIO Ganoderma BIO GanoReMix
Teljes szénhidrát 27.8 ±0.5 % 35.3 ± 0.5 %
Növényi rost (nem oldódó) 22.2 ± 1.2 % 28.4 ± 0.5 %
Béta-glükán 26.8 ± 0.5 % 38.9 ± 0.5 %
Karotenoidok
– béta-karotin 55.4 ± 3 ppm 60.7 ± 3 ppm
– likopin 7.1 ± 0.6 ppm 8.8 ± 2
Polifenolok 520,2 ± 22 ppm 1430 ± 200 ppm
– rezveratrol 4.11 ± 0.5 (mg/100g)
Vitaminok
– B1 4.1 ± 0.5 ppm 5.2 ± 0.5 ppm
– B2 17.1 ± 2.5 ppm 17.7 ± 0.5 ppm
– B3 77.6 ± 5.8 ppm 80.1 ± 5 ppm
– B5 8.8 ± 2.6 ppm 8.9 ± 3 ppm
– B6 1.3 ± 0.4 ppm 1.4 ± 3 ppm
– B9 6.4 ± 1.1 ppm 7.8 ± 0.5 ppm
– C 16.2 ± 2.5 ppm 20.4 ± 3 ppm
– D 1.4 ± 0.1 ppm 1.9 ± 0.5 ppm
Germánium (Ge) 5120 ± 350 ppm 4530 ± 400 ppm

A táblázat a termékeknek nem a teljes összetételt tartalmazza!!! Mint ahogy a táblázatban is látható, a GanoReMix magasabb béta-glükán és polifenol tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos bio ganoderma őrlemény. A termékben magas koncentrációban megtalálható poliszacharidok (pl. béta-glükánok) a ganoderma gomba legfontosabb hatásaiért felelnek, míg a polifenolok (pl. resveratrol) az antioxidáns hatást fejtenek ki szervezetünkben. Mindkettő együttesen, a ganoderma gombához képest jóval nagyobb mennyiségben van jelen a GanoReMix termékben, ráadásuk BIO kivitelben!

Ha további információt szeretne megtudni a GanoReMix-ről, hívja orvos-természetgyógyászunkat a 70-6340142-es telefonszámon, aki segít Önnek megválaszolni kérdéseit!

Ganoremix-montázs-biogomba