WELLcoffe ganoderma gombát tartalmazó instant kávé

3,290 Ft

A WELLcoffee instant kávé I. osztályú biotermesztésű kávét és 100%-ban biotermesztésű ganoderma kivonatot tartalmaz.

Elfogyott

Leírás

A WELLcoffee instant kávé, Fair Trad (méltányos kereskedelem) származó I. osztályú biotermesztésű instant kávét és 100%-ban biotermesztésű ganoderma kivonatot tartalmaz, amely ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásait tekintve is kiváló.

A Ganoderma lucidum a hagyományos kínai orvoslás nélkülözhetetlen eleme.

A WELLcoffe ajánlott alkalmazása:

Felnőttek számára ajánlott napi adag 2×1 tasak.

Elkészítési javaslat: A zacskó tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá forró vizet, és keverje össze, ízlés szerint ízesítse.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől, nedvességtől védve tartandó.

Minőségét megőrzi: A gyártástól számított 2 évig.

Egy doboz WELLcoffe 30 zacskó instant kávét tartalmaz!

A WELLcoffe összetevői:

Kiváló minőségű ECOCERT által tanúsított (D-HH-024-0213-CD) Bio (organikus) Instant kávé, Ganoderma lucidum gomba kivonat, poliszacharid.

Tápanyagtartalom

100g termékben 2,7g termékben
Energia 359 cal 9,7 cal
Szénhidrát 79 g 2,14 g
Fehérje 16 g 0,43 g
Zsír 2,9 g 0,08 g

Érdekességek

Az orvoslásban már kb. 4000 éve használják, és az antik Kínában még a ginsengtől is értékesebbnek tartották. Kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a Ganordemára olyannyira, hogy a császárok eledelének nevezték, mivel akkoriban nagyon kevés helyen lehetett megtalálni, ezért csak a császárok fogyaszthattak belőle. Szinte minden, amit akkor hatásairól írtak, a mai modern tudományos tanulmányok által bizonyítva és igazolva lett.

A ganoderma gomba lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javítja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Ebből a nálunk is élő, de a mérsékelt övezetben mindenütt elterjedt gombából Kínában gyógyító “gombateát” főznek. A Távol-Keleten ennek az Európában még alig hasznosított fajnak a gyógyászati célra történő mesterséges termesztésével is foglalkoznak.

Feltétlen említést érdemel, hogy Japánban a poliszacharidok egyik hatóanyaga regisztrált, hivatalosan alkalmazott tumorellenes gyógyszer. Mivel a Ganoderma lucidum nevű gombapor fogyasztása pl. tea vagy kávé formájában tartalmazza ezt a hatóanyagot, ezért használata hasznos lehet a daganatban szenvedők gyógyulásának elősegítésében, és életminőségük javításában.

Forgalmazza: Vitálvár

Figyelem!

Koffeint tartalmaz! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

Várandós és szoptató kismamáknak, szívbetegségben és nem kezelt magas vérnyomás betegségben szenvedőknek a termék fogyasztása előtt szakorvosi konzultáció javasolt.

Ez a termék nem gyógyszer, így gyógyító hatással sem rendelkezik, használata nem helyettesíti az egészséges életmódot és a vegyes táplálkozást.