Fülöpjakabi Ganodermás bio kávé 2 in 1

5,995 Ft

Fülöpjakabi Ganodermás bio kávékülönlegesség, hozzá méltó különlegesen szép formájú, aromazárós dekor üvegben, mely üveg a kávé elfogyasztása után is ékes dísze lehet konyhájának!

Egy üveg kb. 50 adag kávé elkészítéséhez elegendő mennyiséget tartalmaz.

Leírás

Fülöpjakabi Ganodermás bio kávé 100%-ban biogazdaságból származó ganodermából készült.

2 in 1Fülöpjakabi Ganodermás bio kávé 2 féle összetevőt tartalmaz, ezért nevezzük 2 in 1, azaz kettő az egyben kávénak:

  • azonnal oldódó bio kávékeverék Pápua Új-Guineából (93,1%)
  • Fülöpjakabi bio Ganoderma por (6,9%), mely ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.

Az azonnal oldódó bio Mount Hagen kávékeverék, 100%-ban biogazdaságból származik, melyet hagyományos módszerekkel termesztenek és kézzel szednek Pápua Új-Guineában. A termesztés, a feldolgozás és a kereskedelem a FAIR TRADE VÉDJEGY feltételei szerint valósul meg, az ÖKÖLÓGIAI gazdálkodás szigorú előírásainak alkalmazásával. A gondos feldolgozás a titka a finom aromának!

A termék fülöpjakabi bio ganoderma port (pecsétviaszgomba) tartalmaz, amit alacsony hőmérsékleten szárítottak és kíméletes darálással porhanyósítottak a fülöpjakabi biogazdaságban. Ezáltal a gomba minden alkotóeleme sértetlenül került a kávéba (tehát nem kivonat)!

Elkészítési javaslata: forraljon fel vizet, majd töltse ki a csészébe és várjon néhány percet. Amikor a víz már kicsit hűlt, tegyen 1 teáskanálnyi ganodermás bio kávét a csészéjébe, kavarja össze és ezt követően akár magában, akár saját ízlésének megfelelően ízesítve fogyasztható.

Javasolt napi mennyiség:  1-2 adag kávé elfogyasztása. Ennél több fülöpjakabi ganodermás bio kávé fogyasztása nem javasolt.

Egy üveg kb. 50 adag kávé elkészítéséhez elegendő mennyiséget tartalmaz.

Netto tömege: 200 g
Forgalmazza: Gyöngyösi és Társa Bt.