100% SHII-TAKE őrlemény, 50 g

3,990 Ft

Shii-take immunvédő, immunerősítő hatását számos kutatás bizonyítja.

A megrendelt terméket kb. 1 hetes szállítási határidővel tudjuk szállítani.

Elfogyott

Leírás

A Fogarasi család több mint 15 éve foglalkozik shii-take gomba termesztésével családi gazdaságának keretén belül. Vegyszerektől és hozzáadott adalékanyagoktól mentesen, ellenőrzött körülmények között terem a shii-take gomba, melyből termesztés után szárítással kerül kivonásra a nedvességtartalom, megőrizve ezzel a friss gombában lévő összes hatóanyagot. A szárítmányból készült őrlemény por alakban kerül csomagolásra, ezzel elősegítve, hogy a fogyasztók a hét bármely napján hozzájussanak a friss shii-take gombában lévő összes hatóanyaghoz.

A Wikipedia szerint a shii-take (Lentinula edodes) gyógyhatású gombafaj. Egyes források szerint a legrégebbi termesztett gombafaj.Japánban és Kínában már mintegy 2000 éve termesztik, mára világszerte elterjedt. A csiperke és a laskagomba után a legnagyobb mennyiségben termesztett gomba: évente mintegy 600 000 tonnát termelnek belőle, főleg Kelet-Ázsiában.

A javasolt napi adagolás 3×1 mokkáskanál gombaőrlemény (napi 3-5g), amely natúr joghurthoz, kefirhez, bármilyen már elkészült ételhez (pörkölt, leves, stb.) adagolva fogyasztható. Fontos, hogy a gombaőrlemény hevítésre már ne kerüljön, ezzel megőrizhetők a friss gombában lévő hatóanyagok.

A shii-take őrlemény fogyasztásával párhuzamosan javasolt napi 500 mg C-vitamin elfogyasztása annak érdekében, hogy a gombában lévő hatóanyagok maximális mértékben kifejthessék jótékony hatásukat.

Forgalmazza: Fogarasi gomba

Figyelem! Ez a termék étrend-kiegészítő, gyógyító hatással nem rendelkezik. Használata nem helyettesíti az egészséges életmódot, a vegyes táplálkozást, valamint az orvosi terápiát.

 

 

Érdekelhetnek még…