aloha-medicinals-gyogygombak

Aloha Medicinals termékek helyettesíthetősége

Kedves Vásárlóink! Sajnos az amerikai Aloha Medicinals nagyon népszerű BIO és KÓSER minősítéssel is rendelkező gyógygombáiból nagyon kifogytunk és az új szállítmány kicsit késik. Emiatt gondoltunk arra, hogy megosztjuk Önökkel, melyik termék mivel is helyettesíthető esetleg az új szállítmány megérkezéséig. Fontos tudniuk, hogy az általunk javasolt helyettesítő termékek is mind BIO minősítettek!

IMMUNE ASSIST helyettesíthetősége

Az egyik legközkedveltebb termékük az Immune Assist, melynek összetétele nagyon hasonló az Immune Assist 247-hez, de ez utóbbi még két extra hatóanyagot is tartalmaz:

 

Benne lévő gyógygombák Immune Assist

(590 mg/kapszula)

(2×3-6 kapszula/nap)

Immune Assist 247

(800 mg/kapszula)

(2×2-6 kapszula)

Agaricus blazei (Mandulagomba) + +
Cordyceps sinensis (Kínai hernyógomba) + +
Grifola frondosa (maitake) + +
Lentinula edodes (shiitake) + +
Ganoderma lucidum (reishi) + +
Lepketaplógomba +
EGCG zöld tea kivonat +

 

Immune Assist 247 helyettesíthetősége

Az Immune Assist 247 -ben lévő két plusz hatóanyag ráerősíthetnek az eredeti termék hatására, hisz a benne lévő lepketaplógomba immunrendszer támogató hatású, míg a zöld tea daganatellenes hatása is bizonyított, így e két termék időszakosan helyettesíteni tudja egymást.

A NaJa Forest N5-ös terméke is jól használható az Immune Assist vagy akár az Immune Assist 247 helyett is, ui. pont ugyan azt az öt féle gyógygombát tartalmazza, csak kivonat formájában (CORDYCEPS, MANDULA, MAITAKE, SHIITAKE, REISHI). Napi 5 ml fogyasztását javasoljuk ebből a termékből. Ebből a termékből állandó készlettel rendelkezünk, ha csak hirtelen valaki az összes készleten lévő terméket el nem viszi. És mivel hazai bio termék, az utánrendelése is 1-2 napon belül lehetséges.

 

CORDYCEPS helyettesíthetősége

Több Cordyceps sinensis gombát tartalmazó termékünk is van, így a sima Cordyceps is helyettesíthető lehet:

Pure Cordyceps Performax Forte NaJa Forest Cordyceps kivonat
Cordyceps tartalom 525 mg/kapszula 617,25 mg/kapszula 630 mg/5 ml
Rhodiola rosea (rózsagyökér) +
Króm +
Magnézium +
Performax Forte helyettesíthetősége

A Performax Fortét leginkább a sportolók kedvelik, mert a benne lévő plusz összetevők jó hatással lehetnek a sportolók teljesítményére, de aki nem sportol, az is nyugodtan fogyaszthatja a Pure Cordyceps helyett, hisz az egy kapszulában lévő hatóanyag tartalma még magasabb is ennek a terméknek.

A NaJa Forest Cordyceps kivonat választása esetén kb. 4 ml kivonat felel meg egy kapszula Pure Cordycepsnek. Van egy méhpempőt is tartalmazó változata is ennek a terméknek, “természetes antibiotikumként” való használat esetén talán ennek hatása még kedvezőbb lehet, ez a termék a NaJa Forest N6 Bio cordyceps méhpempővel (460 mg cordyceps/5ml).

A táblázatban nem szereplő, liposzómás C-vitamint is tartalmazó CordyCell is választható lehet, főleg azoknak javasoljuk helyettesítőként, akik szeretik a savanykás folyadék formát is, és a szervezetüknek szüksége van nagyobb mennyiségű C-vitamin bevitelére (pl. leromlott állapot, krónikus betegség, súlyos betegség, idősebb kor stb.) is.

GanoUltra helyettesíthetősége

A GanoUltra kapszula (500 mg/kapszula) helyett a hazai termesztésű Bio ganoderma őrleményt (300 mg/mokkáskanálnyi) tudjuk javasolni jó szívvel vásárlóinknak. Bár ez utóbbiból kicsit nagyobb mennyiséget kell fogyasztani, az ár/érték aránya még így is nagyon kedvező ennek a magyar terméknek. Kb. 2 csapott mokkáskanálnyi mennyiség felel meg egy GanoUltra kapszulának (bár ez utóbbi több féle ganodermát tartalmaz). Aki a kivonatot kedveli inkább, a NaJa Forest BIO reishi kivonatát is tudom javasolni a GanoUltra helyettesítésére (4 ml felel meg kb. egy kapszulának).

Pure Hericium helyettesíthetősége

A Pure Hericium kapszula (596 mg süngomba/kapszula) kapszula helyett a szintén hazai Bio süngomba őrleményt tudjuk ajánlani (kb. 300 mg/mokkáskanálnyi). Kb. 2 mokkáskanálnyi mennyiség felel meg egy Pure Hericium kapszulának.

 

Mandulagomba helyettesíthetősége

Az Agaricus Blazei Mandulagomba kapszula (500 mg/kapszula) helyett a NaJa Forest BIO Mandulagomba kivonatát tudjuk javasolni (630 mg/5ml). Kb. 4 ml kivonat felel meg egy Mandulagomba kapszulának.

A helyettesítés esetén mindig figyelembe kell venni a termékek hatóanyag tartamát, hogy a megfelelő eredményt tudjuk elérjük velük.

A hazai gyártású NaJa Forest és a hazai termesztésű Bio ganoderma és Bio süngomba őrleményekből folyamatos raktárkészlettel rendelkezünk, így nagy eséllyel azonnal tudjuk küldeni őket.

Amennyiben további kérdésük merülne fel a termékválasztással kapcsolatban, nyugodtan keressenek telefonon (+3670-6340142 számon hétköznapokon 13-15 óra között) vagy akár e-mailben (dr.doda.ildiko@gmail.com).

Dr. Dóda Ildikó