immune-assist

Aloha Medicinals – BIO és KÓSER minősítésű gyógygombák!

Miért az egyik legnagyobb gyógygomba forgalmazó cég a világon az Aloha Medicinals? Mert  gyógygomba termékeit a KIVÁLÓ minőség és hatékonyság, valamint a MEGFIZETHETŐ ár jellemez leginkább.

Egy vállalat számára könnyű a vadon gyűjtött gombák beszerzése, vagy egy gazdaságban termőtestek növesztése, és lepárlása kiegészítő felhasználásra. Az, hogy gyógyszerészeti minőségű gomba termékeket kis erőráfordítással termeljünk, nem vezet eredményre, mivel a vásárlók nem veszik meg őket, ha azok nem működnek. A legtöbb vállalat még is a könnyebb megoldást választja, olyan termőtesteket vásárolnak, amelyekből teát tudnak készíteni, és ezt “forró vizes kivonatoknak” hívják. Sokak szerint ez a legolcsóbb módja a felhasználásnak, vagy akár ez az egyetlen módja a bioaktív gomba használatának.

Az a koncepció, hogy a kivonatok jobbak, mint bármi más, egy elavult nézet, és nem tükrözi a mai tudományos ismereteinket.
Az Aloha Medicinals nevadai gyára.
Az Aloha Medicinals nevadai gyára.

Ezek a “forró vizes kivonatok” biztosan jobban emészthetők, de ebből a kitermelési folyamatból teljes egészében hiányoznak azok a lehetséges egészségügyi előnyök, amelyeket az extracelluláris vegyületek kínálnak és amelyek nincsenek jelen a termőtestben. Más vállalatok éppen ezért csak a micéliumokat növesztik. Ez egy jobb választás lehet a termőtestnél, ha szilárd szubsztrátumon vannak növesztve. Ám a micélium termékekkel probléma lehet, hogy nincsenek szigorú GMP biotechnológiai szabványnak alávetve, és vannak olyan micélium termékek, amelyek akár 70%-a átalakulatlan szubsztrátumot tartalmaz. De az Aloha Medicinals termékek kivételt képeznek, mert garantáltan kevesebb mint 2%-szubsztrátum maradékot tartalmaznak a kész termékek.

Az Aloha Medicinals képes előállítani a mai világban elérhető legjobb minőségű, legtöbb hatóanyagot tartalmazó,és ezáltal leghatékonyabb gyógygomba terméket. Emellett minden lehetséges nehézfém szennyeződés, növényvédő szerek, herbicidek vagy rovar maradékanyagok ellen biztosítva van, amelyek olyan gyakoriak más gomba termékekben.

A gombatermesztés tudományában egy mérföldkövet jelent az Aloha Medicinals. Olyan módszereket szabadalmaztatott a gombák hosszú idejű növesztésére, melyben minden a nyersanyag hordozó, melyet a gomba felhasznál növekedéséhez, teljesen organikus eredetű.

Az Aloha Medicinals az ökológiai igazolással rendelkező gyógyszerészeti gombák legnagyobb mai termelője lett világviszonylatban, és termelési kapacitása mintegy 200 tonna késztermékre rúg havonta.
Dr. John Holliday, az Aloha Medicinals elnöke
Dr. John Holliday, az Aloha Medicinals elnöke

Az Aloha Medicinals gyógygomba termékei  harmadik fél által hitelesített, nem besugárzott, nem génkezelt alapanyagokból készülnek, cGMP (Good Manufacturing Practices) minősítéssel rendelkező, FDA (Food and Drug Administation) által regisztrált, a nevedai Egészségügyi Minisztérium engedélyével rendelkező Carson City-ben lévő gyárukban.

Az Aloha Medicináls gyógygomba termékei az USA és az EU által minősített, 100%-ban BIO termékek, ezen kívül a “Star-K” KÓSER minősítésével is rendelkeznek. 100%-ban ORGANIKUS minősítésükről ill. a KÓSER minősítésről szóló hivatalos dokumentumok itt találhatók:

Fontos tudnunk, hogy az Aloha Medicinals termékei KÍNAI alapanyagokat NEM tartalmaznak. Kína ma a világ legszennyezettebb országa, s mivel  gyógygombák kiváló minőségéhez kiváló minőségű levegő is szükséges. Ez Kínában ma már egyre nehezebben valósítható meg.

Az Aloha Medicinals termékei közül kiemelkedik, az Immune-Assist.  Ez ma a világ egyik vezető immunmodulánsa, a japán Daiwa által gyártott BioBran mellett.

 

Az Immune-Assist bio és kóser minősítésével egyedülálló természetes immunerősítő!

Ráadásuk majdnem fele annyiba kerül a vele való terápia, ami szintén nem mellékes tény. Az Aloha Medicinals kiváló minőségű gyógygomba termékei a Gombakirálynál megvásárolhatók!

Összeállította: Dr. Dóda Ildikó