Vásárlói tájékoztató

Tisztelt Vásárlóink!
 
A járványügyi helyzetre tekintettel cégünk is igyekszik mindent megtenni Önök és munkatársaink egészsége védelmében.
 
Éppen ezért az alábbi rendelkezéseket hoztuk, ill. az alábbi kéréseink vannak Önök felé:
 
1. Webáruházunk szegedi ügyfélszolgálatán ( Szeged, Petőfi sgt. 79.) a személyes átvétel 2020.03.16-tól ideiglenesen szünetel, így helyi vevőinket is arra kérnénk, hogy házhoz szállítással kérjék csomagjukat!
 
2. A csomagpontos vagy postai átvételeket nem javasoljuk, helyette inkább a HÁZHOZ SZÁLLÍTÁST javasoljuk GLS-el. Ez a futárcég nagyon komoly intézkedéseket vezetett be a járványos időszakra, így talán az általuk kivitt csomagok esetén vagyunk legnagyobb biztonságban.
3. Kérésünk, hogy ha csak lehet a BANKKÁRTYÁS FIZETÉST válasszák, így tudjuk minimalizálni a futárokkal való közvetlen kapcsolatot.
4. Amennyiben karanténban lévő vevőnk ad le rendelést, kérem a megjegyzés rovatban ezt feltétlenül jelezze felénk, futárjaink védelmére!!
A webáruházunk továbbra is a nap 24 órájában tudnak rendelést leadni. Telefonos (+36-70-3222746) és e-mailes (egeszseg@gombakiraly.hu) ügyfélszolgálatunk 9-15 óra között áll rendelkezésükre.
 
Szerencsére a webáruházainkban forgalmazott termékek közel 90%-a hazai termék, mindenből kapunk folyamatosan utánpótlást, így folyamatosan tudjuk a megrendeléseiket teljesíteni. Ebben a nehéz időszakban érdemes folyamatosan tölteni a szervezetünket vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal, valamint folyamatosan érdemes támogatni az immunrendszerünk működését gyógynövényekkel, gyógygombákkal.
 
Nagyon kérjük a 60 év feletti vásárlóinkat, hogy a járvány ideje alatt ha csak lehet ne hagyják el biztonságot jelentő otthonukat, ne fogadjanak vendégeket, hisz rájuk nézve a legveszélyesebb ez a vírus.
 

Amennyiben orvosi tanácsra van szükségük, a járványos időszakban kérjük e-mailben keressék Dr. Dóda Ildikó háziorvos-fitoterápiás szakorvost, mert napközben háziorvosi munkáját végzi, és a megnövekedett teendői miatt nem tudja a telefont felvenni. Köszönjük!

E-mail címe: dr.doda.ildiko@gmail.com
 
Türelmet, nyugalmat és egészséget kívánunk mindenkinek az elkövetkezendő hetekre, esetleg hónapokra.
 
Gombakirály Webáruház munkatársai