JOGHURT ÉRLELŐ 100%-os garanciával!

3,300 Ft

A gyógygomba őrleményeket joghurtba beletéve érdemes fogyasztani. Ehhez a házi joghurtot javasoljuk, melyet ezen csomagban található érlelő segítségével egyszerűen, otthon el lehet készíteni, hogy mindig friss és egészséges joghurtba tegyük a gyógygombánkat.

Leírás

A csomag tartalma: 1 db joghurt érlelő + 1 db 1 literes üveg.

100%-os pénz-visszafizetési garancia!

Próbálja ki a házi joghurt készítését az érlelőnk segítségével, s ha úgy dönt, hogy még sem szeretné napi vagy heti szinten saját maga elkészíteni egészséges joghurtját, a vásárlás dátumától számított 15 napon belül küldje vissza tiszta és sértetlen állapotban a megvásárolt érlelőjét és a hozzá tartozó üvegét, és mi visszafizetjük Önnek az árát! Ez a garancia kizárólag az érlelőre és a hozzá tartozó üvegre vonatkozik, sértetlen állapotban való visszaküldés esetén 3.300 Ft-t térítünk vissza.

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését.

joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminokban gazdag.

Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?

  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.

Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?

  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.

VÁLASSZ Pro-Pre joghurt oltókultúrát az érlelőhöz:

  • 1 liter házi joghurt elkészítéséhez elegendő mennyiség, 780 Ft/liter,
  • 6 liter elkészítéshez elegendő mennyiség, 700 Ft/liter, 6×700=4.200 Ft
  • 12 liter elkészítéséhez elegendő mennyiség, 660 Ft/liter, 12×660 Ft= 7.920 Ft

Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült termék fogyasztása nem javasolt!

Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft.

Keress meg minket a Facebookon!

joghurt üveges

 

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás