Három gomba tea filteres 20x

1,190 Ft

Három gomba tea az egész szervezetünkre pozitív hatással lehet, javítja közérzetünket. A tea 3 féle gyógygombából készült: cordyceps, shiitake, és ganoderma.

Elfogyott

Leírás

A Három gomba tea 3 féle gyógygombát tartalmazó, filteres tea készítmény. Cordyceps (hernyógomba), Shiitake és Ganoderma gyógygomba található benne.

  • Cordyceps: elsősorban immunitás-szabályozó szer, valamint, természetes antibiotikum. Jótékonyan befolyásolja a légzőszerv működését, ezért sportolóknak  ajánlott lehet rendszeres fogyasztása. A Cordyceps, azaz más néven kínai hernyógomba hozzájárul a szervezet energiaszintjének növeléséhez és az immunrendszer támogatásáhez. Kutatási eredmények bizonyítják, hogy a gombakivonat hatóanyaga pozitív hatással van az asztma és más légzőszervi megbetegedésekre, valamint a diabétesz kiegészítő terápiájában, de segíthet merevedési problémák esetében is. Szintén Japánban kutatják a gomba máj- és vesevédő szerepét.
  • Shiitake gyógygombát már a Japán császárok is előszeretettel alkalmazták, megakadályozza, a sejt növekedést csökkenti a vérnyomást, illetve a vér zsírtartalmát, megállíthatják a tumor növekedést. A Shii-take gyógygomba immunvédő, immunerősítő hatását számos kutatás bizonyítja, a gombában jelen levő lentinán nevű poliszacharid az immunrendszer serkentésével segíti az emberi szervezetet a rákos sejtek leküzdésében.
  • Ganoderma gyógygomba segítséget jelenthet a szabadgyökök ellen, a rák megelőzésében, kemoterápiás kezelések tüneteinek csökkentésében, mivel magas fenol tartalommal rendelkezik. A Ganoderma gyógygomba a legfontosabb gyógynövény Ázsiában. Szinte minden betegség kezelésére használják az alternatív medicinával foglalkozó szakemberek. Kínában a ganoderma gyógygombával történő gyógyítás kb. 4000 évre tekint vissza. Mentális és fizikai problémák kezelésére egyaránt alkalmas

Három gomba tea hatása: ez a tea egész szervezetünkre pozitív hatással lehet, javíthatja közérzetünket, beindíthatja szervezetünk öngyógyító képességét.

Három gomba tea alkalmazása: naponta 3-4 alkalommal, 1-2 dl  forró vízzel leöntjük, 5 percig áztatjuk, mézzel vagy édesítőszerrel ízesíthetjük, az eredmény egy  nagyon kellemes ízű tea, és szervezetünk felfrissülése.

Három gomba tea kiszerelése: 20 db filter/doboz

Forgalmazza: Big Star Street Kft.

FIGYELEM! Ez a tea nem gyógyszer, gyógyító hatással nem rendelkezik. Rendszeres fogyasztása csupán kiegészítő lehetőséget jelenthet.

ganodermás tea